Allt för hemmet

Stekhett från Pillivuyt Gourmet

Pillivuyt Gourmet är en elegant kollektion av kastruller och stekpannor i stilren design och hög kvalitet, och seriens Gourmet Garonne-stekpannor och wok är symbolen för elegant styrka – skapad av starkt lättviktsgjutjärn, som garanterar hög värme och grillkvalitet när det ska lagas mat på kocknivå.

Erfaren eller nybörjare? Det spelar ingen roll. Pillivuyt Gourmet är nämligen skapad för både vardagens praktiska lösningar och formfulländade gourmetmåltider, och oavsett om det handlar om att laga mat till vardags eller till en fest, lyfter Gourmet-produkterna både själva processen och resultaten till nya höjder.

Pillivuyt Gourmet

Låg vikt, hög kvalitet hos Pillivuyt Gourmet

Pillivuyt Gourmet-serien innehåller en rad fantastiskt funktionella köksredskap av hög kvalitet. Och om du gillar supersnabba wokrätter, saftiga stekar eller långkoksrätter är Gourmet Garonnes stekpannor och wokpannor i gjutjärn den perfekta matchningen.

Garonne är skapad av lättviktsgjutjärn, vilket gör att stekpannorna och wokpannorna lätta att hantera, samtidigt som de garanterar hög värme, grilleffekt och bra värmefördelning. Till skillnad från traditionellt gjutjärn har Gourmets Garonne-serie en praktisk non-stickbeläggning – det minimerar behovet av fett under tillagningen.

Enkel och praktisk

Den praktiska non-stickbeläggningen gör också att stekpannorna och wokpannorna blir enklare att rengöra, och de ovala, nitade handtagen är både bekväma att hålla i och minskar värmeöverföringen. Dessutom har stekpannorna och wokpannorna den fördelen att de kan användas med alla värmekällor.

Pillivuyt Gourmet Garonne-stekpannan finns i fyra olika storlekar med en diameter på 20, 24, 28 eller 32 cm, medan Garonne-wokpannan finns med en diameter på 30 eller 34 cm.

Pillivuyt Gourmet Garonne Wok
Garonne Wok
dia. 34 cm
 
SEK 1.399,00
Pillivuyt Gourmet Garonne stekpanna
Garonne Stekpanna
dia. 32 cm
 
SEK 1.399,00
 

Här har vi samlat fler tips för hemmet som vi tror du gillar.

Här hittar du mer information om Pillivuyt Gourmet samt kan handla produkterna.

Foto: Press
To Top
Translate »