Skönhet och välbefinnande

Upptäck Soulful från Rituals

I september lanserar Rituals Cosmetics deras senaste Limited Edition: Soulful Rituals. I kollektionen ingår tre unika doftkollektioner för att förhöja ditt, eller dina käras, välmående. De tre minikollektionerna är: Love, Happiness och Good Fortune. I varje kollektion ingår Foaming Shower Gel, Body Cream, Fragrance Sticks, Scented Candle och ett Gift Set.

Soulful Rituals

Serien är skapad för att hjälpa dig sprida kärlek, förhöja känslor av glädje och välstånd. Limited Edition-serien hjälper dig kultivera en resa mot en berikad själ och ett avslappnat sinne.

Love Rituals

LOVE från Soulful Rituals

Välj Love – för dig själv och för andra. Upptäck en kollektion med produkter specifikt utvecklade för att hjälpa dig med ditt välmående och dela kärlek med resten av världen. Serien innehåller ikoniska Rituals-produkter med doft av jasmine och vildros, två ingredienser som är väl förknippade med kärlek och romantik. Kroppsprodukterna i Love innehåller över 90% ingredienser av naturligt ursprung.

HAPPINESS från Soulful Rituals

Välj Happiness – för dig själv och för andra. Upptäck en kollektion produkter designade för att hjälpa dig med ditt personliga välmående och dela mer positivitet med resten av världen. Happiness serien innehåller produkter med doft av neroli och sandelträ som är förknippade med avkoppling och närvaro. Kroppsprodukterna i Happiness innehåller över 90% ingredienser av naturligt ursprung.

Happiness Rituals
GOOD FORTUNE Rituals

GOOD FORTUNE från Soulful Rituals

Välj Good Fortune – för dig själv och för andra. Upptäck en kollektion produkter specifikt utvecklade för att hjälpa dig med ditt välmående så att du kan dela din lycka med resten av världen. Två dofter som är framtädande i serien är patchouli och mandarin som är kopplade till sensualitet och förhöjt humör. Kroppsprodukterna i Good Fortune innehåller över 90% ingredienser av naturligt ursprung.

De tre Limited Edition-kollektionerna blir tillgängliga i utvalda butiker och på RITUALS.com fr.o.m. 5e september 2022.

Här hittar du fler artiklar om skönhet och välbefinnande.

Foto: Press
To Top
Translate »