Allt för hemmet

Förhöj ditt välmående med underbara doftljus från Rituals

När hösten kryper närmare väntar också bästa säsongen för tända doftljus i hemmet. Här tipsar vi om sex olika doftljus från Rituals. Rituals erbjuder ett brett utbud av olika typer av doftljus och önskar med dessa bidra till meningsfulla stunder i vardagen. The Art of Soulful Living är en filosofi som Rituals tagit fram för att hjälpa dig att lägga lite extra uppmärksamhet vid ditt välmående. Med hjälp av The Art of Soulful Living-kompassen, innehållande 13 olika teman inom personligt välmående, är intentionen att vägleda dig att lyssna mer inåt och på så vis balansera kropp, sinne och själ.

DOFTLJUS FRÅN RITUALS

Här nedan har vi valt ut sex doftljus som alla representerar ett tema i Rituals kompass för välmående. På så vis blir stunden då du tänder ditt doftljus mer betydelsefull och du får en möjlighet att ro om dig själv lite extra.

Rituals doftljus SIGNATURE COLLECTION CANDLE HOLDERS

AUTHENTICITY DOFTLJUS FRÅN RITUALS

SIGNATURE COLLECTION CANDLE HOLDERS

Signature Collection erbjuder 8 olika ljushållare i vacker design inspirerade av djur och natur. Kombinera med någon av de 12 dofter på 6-pack värmeljus som tillhör serien och skapa din unika, autentiska och personliga kombination på doftljus.

Pris: 674 kr

Rituals doftljus THE RITUAL OF JING SLEEP MASSAGE CANDLE

REFLECTION DOFTLJUS FRÅN RITUALS

THE RITUAL OF JING SLEEP MASSAGE CANDLE

Ta en stund på kvällen och ge kärlek till både kropp och sinne med Jing Sleep Massage Candle med lugnande doft av lavendel och heligt trä. Tänd ljuset i 15-20 minuter, blås ut och vänta 2 minuter för en perfekt och varm massageolja att applicera. Ta vara på ögonblicket och reflektera över dagen och lyssna inåt.

Pris: 275 kr

POSITIVITY DOFTLJUS FRÅN RITUALS

POSITIVITY DOFTLJUS FRÅN RITUALS

SOULFUL RITUALS HAPPINESS CANDLE 

Rituals Limited Edition för hösten handlar om att skapa själfulla ritualer. Doftljuset Happiness bjuder på doftnoter så som neroli som är känt för att väcka känslor av glädje och lycka samt sandelträ som skapar balans och harmoni.

Pris: 270 kr

rituals doftljus SWEET JASMINE XL SCENTED CANDLE

COMPASSION

SWEET JASMINE XL SCENTED CANDLE

Öppna ditt hjärta och sprid empati och medkänsla till dig själv och din omgivning. Detta XL doftljus är både en lyxig och vacker gåva att ge bort och väl i hemmet sprider doftljuset en känsla av kärlek tack vare den romantiska doften av jasmin.

Pris: 549 kr

Rituals doftljus THE RITUAL OF JING SCENTED CANDLE

MINDFULNESS

THE RITUAL OF JING SCENTED CANDLE

Jing är en kinesisk filosofi som står för lugn, stillhet och frid. Doften av helig lotus och jujubär ska hjälpa dig att hitta inre lugn och bli närvarande i stunden. Tänd doftljuset, ta några djupa andetag och hitta din stund av mindfulness.

Pris: 239 kr

rituals doftljus SOULFUL RITUALS LOVE SCENTED CANDLE

LOVE

SOULFUL RITUALS LOVE SCENTED CANDLE

Soulful Rituals doftljus Love är skapad med intention att hjälpa dig sprida kärlek till din omvärld. Doftnoterna jasmin och vildros är två ingredienser som är väl förknippade med kärlek och ljuset kommer sprida en varm känsla i hemmet.

270 kr

Här har vi samlat fler tips för hemmet som vi tror du gillar.

Produkterna finns tillgängliga i Rituals butiker och på RITUALS.com

Foto: Press
To Top
Translate »