Spanien

Club Med Magna i Marbella

Efter mer än tjugo år återvänder Club Med äntligen till Spanien, till en av de mest attraktiva turistdestinationerna ,nämligen Marbella. Den nya resorten heter Club Med Magna Marbella. Spanien har länge varit en bro mellan Europa och Afrika på grund av sin kultur och sitt läge. Spaniens rikedom av historiska och kulturella skatter, utsökta mat, soliga och varierande landskap och milda klimat gör det till det perfekta semestermålet.

Club Med Magna Marbella.

Spanien har alltid haft en speciell plats i Club Meds hjärta. Det var på Mallorca som Club Med öppnade upp sin första resort. Många saker har förändrats sedan dess, och idag erbjuds du rum med all komfort och  förstklassiga all-inclusive-service. Club Med-andan är densamma som tidigare nämligen kärleken till vänskap, frihet och viljan att vara lycklig tillsammans.

Om Club Med Magna Marbella

Club Med Magna Marbella erbjuder familjer och par den perfekta blandningen av komfort och nya upplevelser samtidigt som ni kommer att upptäcka atmosfären av Andalusien. En region fylld av kultur, färger och smaker. Resorten ligger i en grönskande oas vid foten av Sierra Blanca. Club Med Magna Marbella förkroppsligar essensen av Andalusien, och erbjuder en oas av lugn och ro i ett av Medelhavets mest kända kustområden. Detta är ett ställe att ladda batterierna på! Om du har fördomar beträffande all inclusive och Spanien, ber vi dig genast lägga dessa åt sida. Här är det sofistikerat!

Club Med Magna Marbella
Club Med Magna Marbella
Club Med Magna Marbella

Club Med Magna Marbella erbjuder en mängd aktiviteter för både vuxna och barn. Här finns tennis- och paddelbanor, samt en golfbana. Och de äventyrliga kan man även prova på trampets. För de mindre så finns det olika barnklubbar. Alla anpassade efter barnens olika åldrar. Önskar du som vuxen koppla av så hittar du en oas i spa:t eller uppe i Zenpoolen där hälsosamma drycker serveras.

Restaurangerna på Club Med Magna Marbella

Här på Club Med Magna Marbella behöver du inte oroa dig för att gå hungrig. I huvudbyggnaden finns två restauranger som serverar både a la carte och buffé. Och blir du sugen på något mellan exempelvis lunchen och middagen finns det alltid snacks att tillgå. Oavsett preferenser eller allergier så finns här alltid något för alla. Och som en del i Club Meds filosofi gällande hållbarhet så arbetar man mycket med att minska matsvinnet. Och Gud, så mycket gott det finns!

Club Med Magna Marbella sweets
Club Med Magna Marbella.
Club Med Magna Marbella sweets

Club Med Marbella erbjuder också en högklassig nivå av underhållning på kvällarna.

Missa inte att besöka följande pärlor

Hamnen i Puerto Banùs

Att strosa längs hamnen i Puerto Banùs är en lisa för själen. Här hittar du butiker som säljer de främsta lyxmärkena tillsammans med högklassiga restauranger och barer. Ta dig tid att beskåda de imponerande yachter som ligger i hamnen och bilarna som är parkerade runt omkring.

Puerto Banus

Någon av de vackra stränderna

I Marbella finns det 24 stränder som sträcker sig längs den andalusiska kusten. Havet ligger tio minuter från Club Med Magna Marbella med bil, eller en halvtimmes promenad som tar dig genom stadens skönhet. En rekommendation är att ta en tidig morgonpromenad längs någon av stränderna och njuta av lugnet, ljudet av vågorna och insupa harmonin när en ny dag vaknar till liv. Varför inte börja dagen med ett glas Cava på stranden i soluppgången?

Club Med Magna Marbella.
Club Med Magna Marbella.
Club Med Magna Marbella.

Den charmiga byn Mijas

Besök den charmig vit byn Mijas som ligger mer än 430 meter över havet. Här kan du promenera runt i de livliga gränderna och beskåda de vackra husen. Du finner en uppsjö konstgallerier och butiker med lokalt hantverk. Gör gärna ett besök på det lokala konstmuseet Cento de Arte. Där finner du verk från både Pablo Picasso och Salvador Dali som är födda i regionen. Om du har en möjlighet så besök gärna Mijas under Flamenco festivalen, och du kommer att få uppleva en fantastisk feststämning med otroligt vackert klädda kvinnor.

Mijas town, spain
Mijas town spain
Mijas town, spain

Flamenco Festival Mijas
Club Med Magna - First Class Magazine
Flamenco Festival Mijas

Här har vi samlat fler artiklar om Spanien.

Läs om Club Med Miches på Dominikanska Republiken.

Foto: First Class Magazine samt press
To Top
Translate »