DRYCK

19 Crimes Red Wine med cool självlysande etikett

Lagom till Halloween byter storsäljaren 19 Crimes Red Wine till självlysande etikett. Etiketten har tryckts med fluorescerande färg som laddas i dagsljus och belysning. När mörkret infaller lyser skelettet på flaskan. Vinet finns i det fasta sortimentet på Systembolaget.

19 Crimes Red Wine
19 Crimes Red Wine med en självlysande etikett. Så supercool tycker vi på First Class Magazine.

19 Crimes Red Wine – fruktigt & smakrikt

Vinet består av en blandning av druvorna Shiraz, Merlot och Cabernet Sauvignon. Ett fylligt, generöst och mycket fruktigt vin med delikata toner av solmogna bär, choklad och cederträ. Passar utmärkt till hamburgare och till ryggbiff med bearnaisesås och ugnsrostad potatis.

  • Volym: 750 ml
  • Artikelnummer: 73968
  • Alkoholhalt: 13,5%
  • Pris: 99 kronor

19 Crimes serien

Vinserien 19 Crimes hämtar inspiration från de 19 brott som förvandlade brittiska brottslingar till kolonisatörer under 1700- och 1800talen. Myndigheterna deporterade dem som begått något av dessa brott till Australien istället för att döma dem till döden, men få överlevde resan. Vinerna i 19 Crimes  berättar om de brottslingar som överlevde och fick en andra chans.

Vill man prova fler viner från 19 Crimes serien så finns de tillgängliga i beställningssortimentet hos Systembolaget.

19 Crimes
En samling av 19 crimes. Shiraz och The Warden finns dock inte ännu i Sverige, övriga finns i Systembolagets beställningssortiment.

Här har vi samlat fler artiklar inom dryck.

Här hittar du mer information om vinerna 19 crimes.

To Top
Translate »