Utvalt för dig

Rituals adventskalender 2022 – en fröjd att öppna

Upptäck Rituals nya, uppdaterade och vackra adventskalendrar som hjälper dig att räknaned till jul med fokus på välmående för kropp och själ. I år erbjuder man tre olika adventskalendrar; en modell i 2D, en modell i 3D och en Premium-modell. Alla tre adventskalendrar föreställer vintriga julgranar fulla med paket i vackra midnattsblå och guldiga toner.

Skäm bort dig själv eller någon du håller kär med Rituals Adventskalender och uppskatta varje dag av nedräkningen till jul. Eller varför inte dela med någon du tycker om. Dela glädjen av att varje dag öppna en exklusiv gåva med kroppsvård eller hemprodukter som gör gott för själen.

Rituals adventskalender
Rituals adventskalender

RITUALS ADVENTSKALENDER 2D

I denna 2D väntar 24 magiska gåvor för kropp och hem som alla skapar meningsfulla stunder i vardagen. Bland annat gömmer sig fyra doftljus bakom luckorna, en för varje söndag, att fira advent med. Adventskalendern illustrerar en vacker julgran i midnattsblå färg och blir till en ljuvlig dekoration i hemmet runt jul. Kalendern är tillverkad i återvunnen PET.

Pris: 775kr

Värde: 1445kr

Rituals adventskalender

3D ADVETSKALENDER

Den stilfulla skapelse i 3D föreställer en vintrig julgran där du på de tindrande grenarna hänger upp 24 underbara paket med gåvor för kropp och hem. En ljusslinga att klä julgranen i följer också med för extra julstämning i hemmet. Öppna ett paket varje dag under nedräkningen till jul och upptäck hur produkterna från Rituals bidrar med lugn och harmoni för kropp och själ. Gåvorna innehåller bland annat fyra stycken adventsljus och några produkter i full size storlek som räcker långt efter jul.

Pris: 1095kr

Värde: 1775kr

Rituals Adventkalender

PREMIUM

I år erbjuder Rituals även en tredje modell för den som önskar sig extra lyx under nedräkningen till jul. Denna innehåller 24 exklusiva gåvor som hjälper dig att uppskatta de meningsfulla stunderna i vardagen. Förutom att det på de tindrande grenarna på denna vackra gran hänger gåvor, ligger den även inslagna paket under granen, bland annat flera produkter i full size storlek. Även denna gran kommer i en 3D-modell i vacker guldig färg för att skapa en underbar julstämning i hemmet.

Pris: 1665kr
Värde: 2775kr

Adventkalendrna finns tillgängliga i Rituals Cosmetics butiker och på RITUALS.com från 5 september 2022.

Här har vi samlat fler utvalda artiklar för dig.

Foto: Press
To Top
Translate »