Skönhet och välbefinnande

Amazing Eyebrow Gel från I Will Makeup – varje kvinnas vän

Sminkmärket I WILL MAKEUP, med makeupartisten William Värnild i spetsen, släpper ögonbrynsprodukten Amazing Eyebrow Gel. En transparent gel som definierar, formar och ger effekten av fylliga bryn på ett naturligt sätt. En superhjälte i necessären!

I WILL MAKEUP

”Under mina år som makeupartist har jag sett alla former, tjocklekar och färger på brynen. Oavsett om du har buskiga, fylliga eller fint formade bryn så kan en gel göra underverk! Ett par välformade bryn är ansiktets spegel som ramar in, ger det ett lyft, piggar upp och skapar harmoni. Fungerar även perfekt för dig som vill få till brow-lift effekten”, säger William Värnild.

Hemligheten med Amazing Eyebrow Gel från I Will Makeup

Hemligheten ligger i borsten som är noggrant framtagen med en cylinderform. Den gör det enkelt att applicera helt rätt mängd gel samtidigt som stråna lägger sig fint. Som utbildad makeupartist vill William Värnild slå ett slag för den här formen på borsten och formulan i gelen med vårdande ingredienser som inte lämnar en klistrig känsla. Du kan borsta produkten uppåt eller medhårs – oberoende brynform får du ett lika bra resultat.

Amazing Eyebrow Gel är 100% vegansk och återupplivar, återfuktar, lugnar och reparerar din hud genom bl a Provitamin B5, Decylene Glycol och Panthenol.

För mer information samt köp besök iwillmakeup.com Priset är 179 kronor.

Här hittar du fler artiklar om skönhet och välbefinnande.

Foto: First Class Magazine
To Top
Translate »