Skönhet och välbefinnande

Hårvård från populära Rituals

Efter en härlig sommarsäsong fylld med spontanitet, sol och saltvatten brukar hösten bli en påminnelse om hur underbart det också kan vara med välgörande rutiner. Här delar Rituals med sig av vårdande produkter som tar hand om hår och hy. Produkterna är enkla att addera till existerande hår- och hudvårdsrutin. De fungerar som komplement för att återfukta och reparera efter sommarens påfrestningar.

Schampoo och balsam från Rituals

Unna dig ett schampo och balsam med effektiva ingredienser med över 90% naturligt ursprung. Urvalet med schampo och balsam finns tillgängligt i Rituals 6 core-kollektioner där alla serier förser olika behov. Testa till exempel produkterna från The Ritual of Sakura och The Ritual of Ayurveda som är berikade med veteprotein och chiafrön för att ge en volym-boost till håret. Eller ge håret mer glans med The Ritual of Jing och The Ritual of Mehr som är berikade med ett multifruktskomplex och kokosnötsolja. Alla schampon och balsam, oavsett serie, innehåller risextrakt och macadamianötolja som bidrar till att bevara hårets fuktbalans.  

The Ritual of Sakura
The Ritual of Mehr
Pris: Schampo 139 kr, Balsam 139 kr

Vårdande hårvård från Rituals

Ge liv och spänst åt håret efter sommarens slitage med hårvård från Rituals. Varför inte testa den finkorniga Purifying Scalp Scrub & Shampoo som varsamt avlägsnar döda hudceller, överflödig talg och produktrester för ett vackert och hälsosamt hår. Applicera en liten mängd i händerna och massera in i blött hår och i hårbotten en till två gånger i veckan. Om du är i behov av en djupverkande intensivt vårande behandling som reparerar hårets struktur och återställer dess fuktbalans, testa Miracle Keratin Hair Recovery Mask. Skulle du behöva en fuktkick finns även Rituals Intense Hair Oil som gör håret mjukt, glänsande och motverkar friss.  

Rituals Scrub
Scalp Scrub & Shampoo Pris 205 kr
Rituals Hair Mask
Keratin Hair Recovery Mask Pris 200 kr
Rituals - First Class Magazine
Intense Hair Oil Pris 159 kr

Natural skin care boosters

För att boosta just din hy och dess behov efter sommaren erbjuder Rituals naturliga och kraftfulla boosters. Totalt finns fem lätta, snabbabsorberande och ultrakoncentrerade boosters som du kan addera till din existerande hudvårdsrutin. Detta så du tillgodoser ditt specifika behov.

Rituals
Pris: 249 kronor per styck

Produkterna finns tillgängliga i Rituals butiker och på RITUALS.com

Här hittar du fler artiklar om skönhet och välbefinnande.

Foto: Press
To Top
Translate »