Skönhet och välbefinnande

Linné Hudklinik tar väl hand om din hud

Under hösten och vintern utsätt huden för många påfrestningar. Att ställa om eftersom sommaren kan vara en utmaning med torr och utsatt hud. Linné Hudklinik är en av Stockholms trevligaste kliniker och har allt du behöver för att ge både ansikte och kropp för en ordentlig boost för att möta den kommande kylan.

På Linné Hudklinik jobbar man med effektiv hudvård och har filosofin att förebygga, bevara och förbättra. På kliniken finner du erfarna och ackrediterade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare. Magnus Brasen startade kliniken efter många år inom läkemedelsindustrin och skönhetsbranschen. Efter att ha arbetat internationellt såg han ett behov av en klinik som tänker på kunden ur ett helhetsperspektiv med resultatinriktad skönhetsvård.

 Linné Hudklinik

Linné Hudklinik utför estetiska behandlingar i samråd med dig som kund

Linné Hudklinik tar hand om dig under hela hudvårdsresan och allt börjar med en konsultation där behandlaren bland annat analyserar huden, hudkvalitén samt ger dig råd om hur du bäst tar hand om den. Det är också viktigt att förstå hur kroppen, ansiktet och huden förändras med åren.

– På Linné Hudklinik vill vi att alla skall känna sig välkomna. Målet är att ge högkvalitativa behandlingar med bra resultat, samtidigt som besöket är en upplevelse där kunderna alltid får ett personligt och trevligt bemötande. Detta säger Magnus, verksamhetsansvarig på Linné Hudklinik.

– Vi utför estetiska behandlingar i samråd med dig som kund. I lugn och ro pratar vi om dina förväntningar, förutsättningar och olika behandlingsalternativ. Det kan innebära att man adresserar rynkor, volymförlust, hudton och hudkvalitét. Vi arbetar mycket med behandlingar för de som vill förfina sitt åldrande men även för att hjälpa kunder med akne, roscacea och andra hudbesvär, fortsätter Magnus att berätta.

På Linné Hudklinik använder man välbeprövade och godkända produkter från ZO-skin och Neostrata i våra hudvårdsbehandlingar. I de estetiska injektionsbehandlingarna använder kliniken främst Juvederm, en FDA-godkänd filler som har använts i över 20 år över hela världen. Den är tillverkad av hyaluronsyra, som är en naturligt förekommande substans i kroppen, vilket minskar risken för allergiska reaktioner och biverkningar. Klinikens har moderna maskiner med hög standard och hög kvalitet enligt europeiska CE och amerikanska FDAs riktlinjer

När vintern nalkas önskar Linné Hudkliniks hudterpeuter rekommendera några behandlingar

IPL photorejuvinationför hudföryngring solskador och åldersfläckar.

Enligt en studie publicerad i tidskriften PLOS ONE från 2012 är hudtonen en viktig faktor när man upplever och bedömer ålder. IPL förbättrar och förnyar hudens utseende. Behandlingen adresserar synliga ålderstecken genom att stimulera produktionen av kollagen i huden. Detta gör att huden stramas upp samt hudens yta föryngras. Samtidigt minskar pigmentförändringar så som solfläckar, åldersfläckar och andra typer av pigmenteringar.

Linné Hudklinik - First Class Magazine

IPL kan även minska och ta bort fina linjer, rynkor och slapp hud. IPL behandlar även rodnad och ytliga kärl i ansiktet. Personer med rosacea eller diffus rodnad kan dra nytta av behandlingen då synligheten av blodkärlsvidgningar och kärlväggar minskar.  IPL kan även hjälpa till att förbättra hudens övergripande struktur och lyster. Genom att boosta kollagenproduktionen och stimulera ny celltillväxt kan huden se fräschare, jämnare och mer ungdomlig ut efter behandlingen. En annan fördel med IPL Skin Rejuvenation är att det oftast inte kräver någon längre återhämtningstid. De flesta människor kan återgå till sina normala aktiviteter direkt efter behandlingen.

Secret RF – Microneedling med fraktionerad radiofrekvens

Secret RF är en teknik som använder mycket fina steriliserade nålar för att skapa mikroskopiska kontrollerade sår/kanaler på olika förutbestämda djup i dermis, utan att påverka överhuden. Den direkta termiska uppvärmningen resulterar i ökad kollagenproduktion. Behandlingen ger en uppstramande effekt, minimerar fina linjer och rynkor, jämnar ut hudstrukturen samt jobbar på att jämna ut eventuella pigmenteringar – utan att lämna huden röd eller svullen.

Secret RF är effektiv för att behandla både kropp och ansikte. Med Secret RF kan du behandla ärr, bristningar, pigmenteringar, stora porer, hudstruktur, fina linjer, rodnad, kärl och huduppstramning med ett mycket gott resultat.

Linné Hudklinik erbjuder exempelvis följande

Medicinsk & klassisk hudvård, Fillers & trådlyft, Hudföryngrande injektioner, IPL – hudföryngring & hårborttagning, Fettfrysning & kroppsskulptering, Diamond Glow samt Secret RF. Samt mycket mer – allt för att hjälpa dig och ditt välmående.

Konsultation ger bäst förutsättning

Konsultation och planering av en behandling är grunden till ett lyckat resultat. Teamet på Linné Hudklinik vill förstå kundens behov och skapa en långsiktig plan för dig. Därför är konsultationen kostnadsfri så att kunden skall känna sig trygg innan vidare behandling utförs.

Här hittar du mer information om Linne Hudklinik.

Du kanske också är intresserad av permanent makeup? Matilda Birg jobbar på Linné Hudklinik och är verksam inom just permanent makeup.

Här är en kort, inspirerande film om Linné Hudklinik.

Foto: Press
To Top
Translate »