DRYCK

Trevliga alkoholfria drycker

Påsken närmar sig och även många andra högtider som studenten, midsommar och troligtvis en och annan födelsedag. Många avstår alkoholhaltiga drycker av olika anledningar men vill samtidigt vara med och fira. Därför har vi två tips på trevliga alkoholfria drycker som förhöjer stämningen.

alkoholfria drycker

Sparkling Tea – en av många trevliga alkoholfria drycker

Lagom till vårens första värme lanserar Lazy Estate Sparkling Tea Lemongrass & Mint 0%, en ny sorts premiumbubbel som inte kompromissar på smak, kvalitet eller utformning. Lazy Estate är uppstickaren som vill revolutionera den alkoholfria kategorin med nya, spännande produkter gjorda på te istället för druvor, och som karaktäriseras av eleganta toner av citrongräs och mynta. Sparkling Tea Lemongrass & Mint släptes på Systembolaget den 1 mars. Där hittar du även andra alkoholfria drycker.

Smak: Låg sötma, hög fyllighet samt hög fruktsyra

Passar till: Asiatiskt med låg- till medium hetta, sallader, fisk- och fågel eller som sällskapsdryck.

Alkoholhalt: 0%

Pris: 79 kr på Systembolaget, Arttikelnummer: 198801

Land: Sverige

alkoholfria drycker - First Class Magazine

Campo Viejo utökar sin palett med ett nytt alkoholfritt bubbel på cava-druvor

Campo Viejo är kända för sina livliga, karaktärsstarka viner, från Rioja och för sin populära cava som redan älskas av svenskarna. Lagom till vårens ankomst är det hög tid att alla på det efter- längtade minglet ska ha möjlighet att avnjuta deras omtyckta mousserande vin, därför lanserar vinhuset nu Campo Viejo’s första alkoholfria alternativ: Campo Viejo 0 % Sparkling – som nu finns att köpa i dagligvaruhandeln.

alkoholfria drycker - First Class Magazine

Smak: Rikligt med pigga bubblor, fin syrlighet och mild, saftig och fruktig sötma. Smak av äpplen, citrus, nashipäron och krusbär.

Passar till: Njut som aperitif, till småplock, buffé eller till skaldjur, sushi, räkcocktail med mango och chili eller grillad fisk.

Alkoholhalt: 0%

Pris: 79 kronor och finns nu att köpa på ICA, Coop, Hemköp och Mathem.

Land: Spanien

Här har vi samlat fler artiklar inom dryck.

På Systembolaget kan du hitta fler alkoholfria drycker.

Foto: Press
To Top
Translate »