Dominikanska Republiken

Dominikanska Republiken – 3 tips

Stränderna i Dominikanska Republiken lockar turister från hela världen. Mjuka vågor sveper in längs de långa och vita stränderna över hela ökedjan. Det karibiska paradiset är ett perfekt val för ressugna som är vill tillbringa sin semester på en oexploaterad plats.

21 av landets stränder uppfyller nämligen de strikta internationella miljö- och säkerhetsstandarder som ger dem rätten att hissa den blåa flaggan längs de sandiga havsstränderna, där man kan ägna sig åt endorfinkickande utmaningar eller att sola.

Miches med milslånga stränder och underbar natur

Montana Redonda Miches

I norra delen av landet, i provinsen El Seibo, finns en destination som har allt: milslånga stränder, slätter, vackra berg och floder. Detta och mycket mer gör Miches till en oslagbar upplevelse i Dominikanska republiken. Miches är en plats där land, hav, vind och vågor möts. Dessutom kan du njuta av en upplevelse på den mest idylliska platsen i Miches, den majestätiska Montaña Redonda. Kombinationen av reflektionen av lagunerna Redonda och Limon tillsammans med med utsikt över havet och bergen är verkligen hisnande.

Läs här om Club Med Miches

Den vackra stranden i Punta Cana i Dominikanska Republiken

Punta Canas beach

Punta Canas vita sandstrand är en karibisk dröm i vackra färger. Här kan man simma i kristallklart turkost vatten, sola på den vita sanden eller koppla av i en hängmatta under svajande palmblad. I Punta Canan finns en mängd aktiviteter att göra. Vad sägs om att segla med ett piratskepp och snorkla med delfiner? En perfekt familjeaktivitet.

En rad lyxhotell och ett dussin förstklassiga golfbanor finns utspridda runt stranden. Punta Cana är den populäraste semesterorten i Karibien och Latinamerika.

Läs här om Club Med Punta Cana

Samanás hemliga vikar

Dominikanska Republiken - First Class Magazine

Samanahalvön är ett dolt paradis i Dominikanska republiken, beläget på den nordöstra sidan av ön, med lugna gyllene sandstränder omgivna av grönskande djungel. I vikarna finns några orörda och svåråtkomliga stränder som man måste komma överens med den lokala fiskaren om för att komma dit. Men det är ett äventyr med bara vågorna, fågelsången och porlande vattenfall som håller dig sällskap.

För mer inspiration: https://www.godominicanrepublic.com/

Foto:Press
To Top
Translate »