Dominikanska Republiken

Club Med Punta Cana i Dominikanska Republiken

Club Med Punta Cana är en all inclusive-resort i den övre kategorin som ligger på Dominikanska Republikens östra kust. Med kritvita stränder, kristallklart vatten och oändliga aktiviteter är det inte svårt att förstå varför Club Med Punta Cana är en favoritdestination för resenärer från hela världen.

Club Med Punta Cana

Ett stort utbud rumskategorier på Club Med Punta Cana

Club Med Punta Cana erbjuder ett brett utbud av boende som passar alla resenärers behov. Resortens deluxe-rum är rymliga och bekväma med luftkonditionering, TV och ett litet kylskåp. Om du söker en lyxigare upplevelse erbjuds sviter med ytterligare bekvämligheter som en privat terrass och ett separat vardagsrum. Familjer kan också välja familjerum, som inkluderar ett separat sovrum för barnen. Utöver dessa rumsalternativ erbjuder resorten även strandnära bungalower och privata villor. Dessa boenden ger dig som gäst den ultimata lyxupplevelsen, med den privat poolen, butlerservice och fantastisk havsutsikt.

Club Med Punta Cana
Club Med Punta Cana

Mängder av aktiviteter

Aktiviteter på resorten är ett paradis om du som söker äventyr och spänning. Anläggningen erbjuder ett brett utbud av vattensporter, inklusive snorkling, vindsurfing och paddleboard. Du kan även delta i landaktiviteter som golf, tennis och träningspass. För familjer som reser med barn erbjuds även miniklubben och babyklubben. Dessa klubbar ger barn en säker och rolig miljö att både leka och lära sig medan föräldrarna kan njuta av lite egentid.

Restauranger och barer på Club Med Punta Cana

Restaurangerna på resorten kan vara stolta över sitt kulinariska utbud, här finns verkligen något som tilltalar alla. Huvudrestaurangen Samana är en bufférestaurang där mycket tillagas à la carte. Här finns verkligen något för alla smaklökar. Indigo Beach Lounge är en à la carte restaurang med en fantastisk utsikt över havet. Att inta frukosten till ljudet av vågorna är en lisa för själen. Här finns även en avkopplande bar, passande för en drink före eller efter middagen.  Utöver Indigo Beach Lounge har resorten barer, varav en är Hibiscus Bar and Louge vid Zenpoolen.

Club Med Punta Cana.
Club Med Dominican Republic

Pool eller strandhäng?

Varför välja när det går att kombinera. Stranden längs resorten är helt underbar med sin vita sand och det kristallklara vattnet. Önskar du inte ligga i någon av solsängarna, så njut bara av att strosa längs stranden.  Club Med Punta Cana erbjuder också fyra olika poolområde; allt från en barnpool med lek och skoj till en ”adults only” där lugn råder – Zenpoolen.

Club Med Punta Cana
Club Med Punta Cana

Club Med Punta Cana är verkligen en familjeresort och för att citera en gäst ”till Club Med Miches åker jag med min fru, till Club Med Punta Cana med hela familjen”. En rekommendation är att om du väljer Club Med Miches så avsluta med en eller två nätter på Punta Cana. Dels för att uppleva den kritvita stranden och dels för närheten till flygplatsen som bara är 10 minuter bort.

Läs också om Club Med Michès Playa Esmeralda

Foto: Press samt First Class Magazine
To Top
Translate »