RESTAURANGER

Ett besök på Bistro Guld i Stockholm

Bistro Guld som öppnade upp dörrarna i oktober 2022 är platsen dit du kommer till för att avnjuta vällagad mat med utsikt över Vasaparken i Stockholm.

Bistro Guld är en mötesplats för mat, dryck och kultur. Köket har influenser från det franska köket i en kombination med övriga världen. På kvällsmenyn kan du just nu hitta rätter som tortellini fylld med grillad fetaost eller carpaccio med parmesan, brysselkål och silverlök? Alla rätter på menyn är förrätter, vilket innebär att det finns en upplevelse för smaklökarna.

Bistro Guld
Bistro Guld

Om du bara vill ha något lätt till vin eller öl, finns rätter som anklevermousserullar och körsbärssylt på kvällsmenyn? Menyn kommer att förändras efter säsong, aktuella råvaror och kockens inspiration. Lunchmenyn, som serveras måndag till fredag, innehåller klassiska bistrorätter som byts varje vecka, och innehåller även vegetariska rätter och ”guldkorn”.

Nästa steg för Bistro Guld

Restaurangen har öppet alla dagar i veckan. Man serverar brunch på helgerna och middag torsdag till lördag. En uteservering med utsikt över Vasaparken är på väg att öppna och nästa steg blir en bar som öppnar på sensommaren. Något vi ser fram emot.

Här hittar du mer information om Bistro Guld.

Här hittar du fler artiklar om restauranger.

Foto: Press
To Top
Translate »