MAT OCH DRYCK

BISTRO GULD

Bistro Guld som öppnade upp dörrarna i oktober 2022 är platsen dit du kommer till för att avnjuta vällagad mat med utsikt över Vasaparken i Stockholm.

Bistro Guld är en mötesplats för mat, dryck och kultur. I köket förenas det franska köket med influenser från övriga världen. På kvällsmeny hittar du just nu rätter som tortelloni fylld med rostad chevre eller vad sägs om råbiff med parmesan, brysselkål och silverlök? Samtliga rätter på menyn är mellanrätter, vilket gör att smaklökarna kan få sig en upplevelse. Önskar man bara något lätt till vinet eller ölen så har kvällsmenyn rätter som anklevermousse i rullrån med en körsbbärscoulis? Menyerna kommer att ändras utifrån säsong, aktuella råvaror och vad köksmästarna inspireras av.

Lunchmenyn som serveras måndag till fredag består av klassiska bistrorätter som byts ut varje vecka och innehåller även vegetariska rätter samt ”guldkorn”.

Bistro Guld har öppet samtliga dagar i veckan. På helgen serveras det brunch, och det är öppet för middag torsdag till lördag. Inom kort öppnar uteserveringen upp med utsikt över Vasaparken och nästa steg blir en vinbar som förhoppningsvis öppnar under sensommaren. Något som vi ser fram emot.

För mer information: https://www.bistroguld.se/ 

Foto: Press
UPP
Translate »