Allt för resan

Samsonite’s resväskor i aluminium

Samsonite är stolta över att presentera ett helt nytt sortiment premiumresväskor i aluminum – Lite-Box Alu™. Med design hämtad från populära Lite-Box Curv®, är den robusta aluminiumversionen en given framtida klassiker.

Samsonite

Lite Box Alu-kollektionen är talande exempel för intelligent design. I utvecklingen av kollektionen hade vi visionen om en framstående produkt med designelement av högsta kvalitet, säger Erik Sijmons, Designchef på Samsonite.

Samsonite Lite Box Alu-serien

För den som vill resa stilsäkert är Lite-Box Alu-serien det ultimata valet. De högkvalitativa resväskorna finns i både check-in och kabinstorlek och är tillverkade av eloxerad aluminium. Det slitstarka materialet ger ultimat skydd för personliga tillhörigheter och får ofta mer karaktär med åldern.

Med våra kunder i åtanke har vi designat en framstående väska med robusta och högklassiga funktioner, men som fortfarande känns elegant att ha med sig på resan, fortsätter Erik Sijmons.

På insidan erbjuder väskan de bästa förutsättningarna för att du ska kunna packa smart med välorganiserade fack. Väskan har tysta hjul och ett förlängningsbart handtag som gör resan smidig. Dessutom är den utrustad med ett nytt säkert låssystem som har en TSA-funktion. Utöver basfunktioner erbjuder Samsonite även möjlighet att sätta personlig prägel på sin Lite-Box Alu i form av monogram.

På hela First Class Magazine hittar du massor av reseinspiration.

Här hittar du mer information och priser om Samsonite.

Foto: Press
To Top
Translate »