ASIEN

PUROBEACH CONRAD I DUBAI

Purobeach utökar sitt globala koncept och öppnar i Dubai. På Conrad Dubai-­hotellets sjätte våning breder Purobeach Conrad ut sig över 5 500 kvadratmeter. Här erbjuder man en exklusiv urban oas med ett upphöjt pooldäck i storstads stil, 80 solsängar vid poolkanten och 4 balisängar.

Här kan man koppla av vid poolen med en gratis* frukttallrik, vatten och fräscha handdukar. Detta medan man beundrar den omgivande lummiga trädgården. I utbudet av läckra maträtter och cocktails ingår det förstklassiga Purobeach ”M3 cuisine”-­konceptet. Detta kombinerar influenser från Miami, Marrakech och Melbourne.

Purobeach Dubai_6

Här finns någonting för alla, från färska sallader, grillad fisk och det bästa köttet för att inte nämna signaturrätterna. Gäster kan också njuta av Shisha Lounge som har ett stort utbud smaksatt tobak medan Purobeachs berömda egna sound fulländar dagen, och ger dig en riktigt avslappnad upplevelse.

Purobeach Dubai_7

Purobeach Conrad Dubai är med sin bohemiska lyx och själfulla atmosfär en av stadens bäst bevarade hemligheter och den perfekta platsen att tillbringa din lediga tid mellan anslutningsflygen. Vid längre uppehåll kan du stanna till på Conrad Dubai och bota din jet lag i en av hotellets elegant möblerade sviter som överblickar den vackra stadssiluetten.

Purobeach Conrad Dubai har öppet året året runt (10.00-01.00) med undantag för ramadan (19 juni – 18 juli).

* Priset för att hyra en solsäng ligger på cirka 222 kronor/dag mån-tors och 305 kronor/dag fre-sön samt helgdagar.

Här hittar du mer information.

Här hittar du ytterligare en artikel om Puro Beach. Denna gång i Portugal.

To Top
Translate »