Skönhet och välbefinnande

Påskägg från Rituals

Upptäck påskägg från Rituals och ge bort en gåva som skänker en upplevelse av glädje och omtanke. Påskäggen kommer i två olika kollektioner, The Ritual of Sakura och The Ritual of Karma, och innehåller båda en mini-ritual av exklusiv kroppsvård. Detta är den perfekta gåvan att ge bort för att visa någon din kärlek och uppskattning i påsk.

THE RITUAL OF KARMA PÅSKÄGG FRÅN RITUALS

The Ritual of Karma, som doftar ljuvligt av helig lotus och ekologiskt vitt te, är skapad för att bidra till positivitet och ett liv levt med goda intentioner. Detta påskäggs-gåvoset innehåller ett duschskum för en underbart mjuk och väldoftande duschupplevelse. En rik och vårdande kroppskräm för att ta hand om huden och skapa en silkeslen känsla. Och för att avsluta denna lyxiga rutin, innehåller påskägget också en kroppsmist för att boosta huden med den somriga doften av The Ritual of Karma.

Pris: 355 kr

Påskägg Rituals
PÅSKÄGG FRÅN RITUALS

THE RITUAL OF SAKURA PÅSKÄGG FRÅN RITUALS

The Ritual of Sakura, med en delikat doft av körsbärsblom och vårdande rismjölk, är designad för att skapa en känsla av förnyelse i kropp, sinne och själ. Detta påskäggs-gåvoset innehåller ett duschskum, ett magiskt vårdande och silkeslent skum perfekt att inleda dagen med. Ett återfuktande handbalm som mjukgör och tar hand om händerna. Slutligen innehåller påskägget också Eau de Parfum Fleurs de L’Himalaya i resestorlek. Denna doft kombinerar intensiv vild orkidé med sofistikerade noter från Himalaya-pion och bomullsmusk.

Pris: 355 kr.

The Ritual of Sakura & The Ritual of Karma påskägg finns tillgängliga i Rituals butiker och på RITUALS.com från mars 2021.

Här hittar du fler artiklar om skönhet och välbefinnande.

Foto: Press
To Top
Translate »