RESTAURANGER

Le Bar – Stockholms exklusiva cocktailbar tar dig till hög höjd

Le Bar i Stockholm är en fristad för cocktailentusiaster, och erbjuder en unik och sofistikerad atmosfär som skiljer den från andra barer i staden. Baren utstrålar med en stilren, elegant design som skapar en varm och inbjudande atmosfär för gästerna. Atmosfären är perfekt för en romantisk dejt eller en utekväll med vänner. Den svaga belysning och bekväma sittplatser som uppmuntrar gästerna att koppla av och varva ner. Och framför allt beskåda utsikten.

En av Le Bars utmärkande egenskaper är dess utsökta cocktailmeny. Menyn innehåller ett brett utbud av klassiska och moderna cocktails gjorda med de finaste ingredienserna. Oavsett om du föredrar en klassisk martini eller ett mer äventyrligt hopkok, kan de skickliga bartendrarna på Le Bar skapa en drink som passar din smak perfekt. Förutom cocktails erbjuder baren även ett urval av högkvalitativa viner, champagner som säkerligen kommer att imponera på även de mest kräsna gästerna.

Le Bar Pontus

Le Bar Stockholm
Le Bar Stockholm
Le Bar Stockholm

Barmenyn på Le Bar

Menyn är en kombination av klassisk och modern elegans med de finaste råvarorna. Här kan du avnjuta små rätter och aptitretare främst från det europeiska och franska köket. Upplev exempelvis pocherade Guillardeau-ostron med Oscietra-kaviar och gurka, en consommé av fransk vildfångad blåhummer med tryffel och brioche, eller en tartar gjord på svensk hängmörad biff med Oscietra-kaviar. För den som önskar finns även möjlighet att njuta av brioche med hummerstuvning, vitvinsbrässerade kronärtskockor, charkuterier. Självklart serveras även den exklusiva ’Caviar Jan Hugo Stenbeck’, serverad med nygräddade boveteblinis. Det spännande är att de små aptitretarna kombineras med drinkar. Självklart går det att få vin, men vi väljer att följa rekommendationen.

Le Bar - First Class Magazine
Le Bar - First Class Magazine

Mycket hög servicenivå

Upplevelsen av att besöka Le Bar är verkligen unik. Här finner du en servicenivå och uppmärksamhet på detaljer som är oöverträffad i staden. Personalen är kunnig och vänlig, och de gör allt för att varje gäst ska få en oförglömlig upplevelse. Oavsett om du letar efter en drink före middagen, en utekväll med vänner eller en romantisk kväll med den där speciella personen, är Le Bar den perfekta destinationen. Med sin exceptionella atmosfär, utsökta cocktails och oöverträffade service är Le Bar ett måste-besök för alla som uppskattar de finare sakerna i livet.

Och som tidigare nämnts, utsikten över Stockholm är storslagen.

Le Bar Stockholm

Eftersom Le Bar är liten och intim rekommenderar vi att ni bokar bord. Detta även om ni bara önskar ta en drink.

Menyn ändras efter säsong på Le Bar. I snitt så ligger priserna på snacks från 100 kronor och uppåt. En drink kostar runt 200 kronor.

Här hittar du mer information om Le Bar.

Här hittar du fler artiklar om restauranger.

Foto: First Class Magazine
To Top
Translate »