Zimbabwe

Khanondo Safaris and Tours i Victoriafallen – här hyr du en Hummer

Vid gränsen mellan Zambia och Zimbabwe möttes jag upp av Alfred från Khanondo Safaris and Tours och likt den gentleman han är öppnar han dörren och lämnar över nyckeln samt säger: It is all yours now! Det enda som faktiskt jag faktiskt saknar är var de vita handskarna och bilnyckeln serverad på ett silverfat.

KHANONDO SAFARIS & TOURS

Vad han lämnar över är en vit pärla som jag ska ta mig runt med kring Victoriafallen. En vit, blänkande Hummer med en av de starkaste motorerna som finns. Oj, vad kul jag ska ha, tänker jag, och det har jag faktiskt också. Många förväntar sig att det är en stor man som kör en bil av det här märket. Jag är varken en man eller stor.

KHANONDO SAFARIS & TOURS

VIP – service från Khanondo Safaris and Tours

Varför behöver man köra en Hummer vid Victoriafallen kanske ni undrar? Transfer är ju för det mesta inkluderat. Svaret är enkelt: det ger en otrolig frihet! Och sen är det faktiskt väldigt roligt. Khanondo Safaris and Tours som tillhandahåller denna bil som dock man dock enbart får på förfrågan. Företaget tillhandahåller även tjänster som VIP pick-ups från flygplatsen i Victoria Falls eller vid gränsen till Zambia. Eller förresten var du än önskar blir upphämtad.

Khanondo Safaris and Tours erbjuder också ett omfattande utbud av lyxaktiviteter i och omkring Victoriafallen. Vad du än önskar dig så kan Khanondo Safaris & Tours tillgodo se dina behov. Utmana dem, du lär inte bli besviken!

Här har vi samlat samtliga artiklar om Zimbabwe.
Här hittar du mer information Khanondo Safaris and Tours.

Foto: Susanne Nilsson
To Top
Translate »