Spanien

Gran Melia Fenix Hotel i Madrid

Sedan ett tiotal år tillbaka är Gran Melia Fenix Hotel medlem av prestigekollektionen The Leading Hotels of the World och har bebotts av såväl Bill Clinton som David Beckham.

Andra stjärnor som valt hotellet som storstadsoas är Cary Grant och The Beatles, och det har med all säkerhet inte varit en slump i något av fallen. Gran Melia Fenix Hotel är beläget i Salamancadistriktet, närmare bestämt på Plaza de Colón med omedelbar närhet till allt man kan tänkas behöva shoppa och uppleva.

Gran Melia Fenix Hotel

På andra sidan gatan finns Madrids nyöppnade casino, och det mesta annat ligger på mindre än tio minuters gångavstånd. Inom hotellets väggar hittar du DRY Cosmopolitan Bar by Javier de las Muelas, stället som snabbt gjort sig känt som den perfekta platsen att påbörja en kväll i Madrid på. Här serveras stadens bästa cocktails och baren har av flera namnkunniga utsetts till en av världens bästa i sitt slag. I restaurangen Epoque serveras Medelhavets rikliga utbud av kulinariska läckerheter inramade av en stilfull miljö.

GranMeliaFenix-ThaiRoomBells

Ett måste för den som väljer Gran Melia Fenix Hotel är att besöka Thai Room Wellness, hotellets nya relaxavdelning med specialtränade massörer från Asien. Här får du koppla av i en privat svit med egen dusch och badkar. Och apropå badkar, missa för allt i världen inte att boka ett avkopplande mjölkbad som tas i de enorma badkaren av brons.

32cGranMeliaFenix-DryBar

Naturligtvis finns det flera rumskategorier att välja mellan, från deluxe-rum till presidentsvit. Vi slår dock ett extra slag för penthousesviten som förutom att ha en egen terrass med utomhusjacuzzi även erbjuder 360 graders utsikt över Paseo de la Castellana och Plaza de Colón. Då får du dessutom tillgång till Red Level Lounge och kan äta frukost i lugn och ro på morgonen samt avnjuta fria drinkar och snacks under eftermiddagarnas öppna bar.

Se fler bilder från Gran Melia Fenix Hotel

Här har vi samlat fler artiklar om Spanien.

Här hittar du mer information Gran Melia Fenix Hotel.

Foto: Press
To Top
Translate »