USA

Hotell The Peninsula i Chicago

Det amerikanskt storslagna möter Fjärran Österns sinnliga känsla för – det är vad du kan förvänta dig när du checkar in på The Peninsula i Chicago.

The Peninsula är sedan länge ett landmärke i Chicago, mycket populärt för tillställningar, evenemang och bröllop. Med sitt utmärkta läge med närhet till både shopping, restaurang- och nöjesliv samt Chicagos hamn kan man knappast bo mer centralt. Sedan hotellet öppnade 2001 har det bokstavligen talat haglat utmärkelser över det och anledningen är rätt uppenbar. Här har man tänkt över minsta lilla detalj. Servicenivån är nästan i en klass för mig – überlux är ett ord som kommer till en utan omsvep.

The Peninsula

Grand Deluxe sviterna på The Peninsula i Chicago

First Class Magazine rekommenderar att man bokar en av de nyrenoverade hörnsviterna i klassen Grand Deluxe. Dessa är inredda i klassisk fransk Art Deco-stil. Dessa sviter framstår som om de vore någons hem, det är funktionellt, personligt och mycket smakfullt. Efter en dag ute i storstadens myller är det precis som att komma hem när dörren till sviten stängs bakom en och man kan sjunka ner i någon av de bekväma fåtöljerna och låta ögonen vila på Michigan Avenue där nere.

The Peninsula

För de som reser med familjen bör definitivt boka sviten eftersom den har separata sovrum och en Playstation som kommer att glädja barnen, och för de vuxnas kanske ännu större glädje, kan den spelas i angränsande rum. The Peninsula erbjuder tre olika etablissemang för mat och dryck.

Vi vill särskilt rekommendera Shanghai Terrace, som har blivit tilldelad priset ”Number One Chinese Restaurant in Chicago” av Zagat Survey. Det är en utmärkelse som vi helt och hållet håller med om. De serverar traditionella kantonesiska delikatesser med så mycket smak att det känns som att vara i Kina. Om du äter lunch här får du absolut inte missa att beställa deras dim sum!

Här har vi samlat alla artiklar om USA.

Här hittar du mer information om The Peninsula i Chicago.

Foto: Press
To Top
Translate »