USA

Hotel Felix Chicago

Nästan exakt mitt mellan Lake Michigan och Chicago Rivers norra flöde hittar du Hotel Felix Chicago. Ett boutiquehotell som välkomnar sina gäster både lyxigt och miljövänligt.

Här blandar man nytt och gammalt och skapar en alldeles speciell atmosfär. Överallt finns vacker och intressesant konst att studera. Vi tar ett avsteg från vår ”policy” att bara skriva om femstjärniga hotell, rätt övertygade om att vi blir förlåtna av vem som helst som gör ett besök på Hotel Felix Chicago. De ovan nämnda konstverken sticker ut som färgklickar i den annars rätt avskalade färgskalan som genomsyrar hela hotellet. Rummen är lyxigt inredda utan att vara pompösa.

HOTEL FELIX CHICAGO
HOTEL FELIX CHICAGO

Här är det mer modernt än traditionellt, att kalla det ett designhotell är inte rättvist, man eftersträvar inte att hamna i den nischen. Det är mer frågan om ett hotell som gillar design.Hotellets utmärkta Spa ”Asha” erbjuder förstklassiga behandlingar med produkter från Aveda. Boka din behandling i tid, det här är ett populärt spa även bland Chicagoborna.

Bistron Troquet på Hotel Felix Chicago

I bistron Troquet serverar man enkla men ack så välsmakande rätter från alla franska regioner, man använder uteslutande de ingredienser som gör sig bäst enligt säsong. Särskilt rekommenderar vi deras Lobster Bisque, du kommer att förstå varför när det är dags. Från onsdag till lördag bjuder man dessutom på livemusik.

HOTEL FELIX CHICAGO

I lobbybaren – chic är ordet som bäst beskriver den – kryper man med fördel upp i någon av fåtöljerna som står placerade framför den öppna spisen och avnjuter där någon av hotellets signaturdrinkar. Om du vill ha ett tips ska du beställa en Fresh Felix, en Gin & Tonic gjord på ekologisk gin. Ytterligare ett tips gällande den är att be att få gurka istället för citron i glaset. Då blir den dubbelt så fräsch.

Här har vi samlat alla artiklar om USA.

Här hittar du mer information om Hotel Felix Chicago.

Foto: Press
To Top
Translate »