Thailand

The Okura Prestige Hotel Bangkok

Mitt i centrala Bangkok hittar du The Okura Prestige Hotel som är ett femstjärnigt lyxhotell
i ordets rätta bemärkelse.

Det allra första Okurahotellet öppnade i Tokyo redan i början av 1960-talet, och det står fortfarande modell när kedjan expanderar och brer ut sina lyxhotell runt om i världen. Den som har besökt något av Okuras hotell i Japan vet vilken fantastisk service man som gäst kan förvänta sig. Lägg då till den thailändska gästfriheten och den internationella atmosfären, och du får det bästa från alla världar. The Okura Prestige Hotel Bangkok ligger även det på Wireless Road vilket betyder att du är mitt i smeten så fort du kommer utanför dörren.

The Okura Prestige Hotel Bangkok

Smakfullt och stiligt på The Okura Prestige Hotel Bangkok

Alla rum och sviter på Okura Prestige Hotel Bangkok är snyggt inredda, det är både smakfullt och stiligt, och självklart har man inkluderat såväl japanska som thailändska inslag. Naturligtvis finns det trådlöst internet och vi blev som alltid glada över att upptäcka att det fanns kaffebryggare i sviten. Hotellet erbjuder inte mindre än elva olika rumskategorier så det finns något för alla.

Vår egen favorit på The Okura Prestige Hotel är Club-sviterna eftersom man då har tillgång till en separat lounge i vilken man inte bara kan äta frukost i lugn och ro, men också ta en drink efter en lång dag ute på stan. I loungen finns dessutom massor av tidningar samt ett stort bibliotek av aktuella storfilmer som man kan titta på.

The Okura Prestige Hotel Bangkok

Bland restaurangerna slår vi ett extra slag för Yamazato som serverar traditionell japansk mat (Kaiseki Ryori). Förutom haute cuisine finns det också två teppanyakibord, en helt fantastisk sushibar och dessutom ett chambre séparée för det sällskap som vill dinera i avskildhet. I restaurang Up & Above serveras vad som av många sägs vara Bangkoks bästa brunch på söndagar.

The Okura Prestige Hotel Bangkok

Här kan du bland annat simma runt i en utomhuspool som är belägen högt uppe i den moderna byggnaden.

Här har vi samlat alla artiklar om Thailand.

Här hittar du mer information om Okura Prestige Hotel Bangkok.

Foto: Press
To Top
Translate »