UTVALT FÖR DIG

Rituals presenterar våren 2024

Våren är äntligen här och då presenterar Rituals Cosmetics ett vackert utbud av gåvor ger du bort ett meningsfullt ögonblick där den du håller kär får ro om sig själv lite extra.

Rituals - First Class Magazine

Gåvosetet Garden of Happiness är inte bara vackert då det är utformat som en blombukett, det innehåller också 10 noga utvalda gåvor som alla uppmuntrar till att ta hand om sig själv lite extra. Produkterna är från kollektionerna The Ritual of Sakura och The Ritual of Yozakura. Pris 699 kronor.

Rituals

Till den som älskar att ro om sig själv och sitt hem lite extra passar detta gåvoset med Private Collection-doften Savage Garden perfekt. Gåvosetet innehåller de eleganta produkterna doftljus, rumsdoft och minidoftstickor som alla bidrar till en extra ombonad känsla i hemmet. Pris 769 kronor.

Rituals

Vad passar bättre att möta våren med än doften av körsbärsblom och rismjölk från The Ritual of Sakura? Detta gåvoset innehåller duschskum, doftljus, kroppsskrubb och kroppskräm. Den populära Sakura-doften blir garanterat uppskattad som gåva. Pris 459 kronor.

Produkterna finns tillgängliga i Rituals butiker och på Rituals.com

To Top
Translate »