UTVALT FÖR DIG

Konner K1-S19 är den perfekta helikoptern från Savback Helicopters

Konner K1-S19 drivs av en kraftfull turbomotor på 250 hk med FADEC, vilket inte bara ger dig enastående prestanda utan också maximal säkerhet med automatisk motorstyrning. Med en imponerande räckvidd på cirka 400 km och en flyghastighet på 220 km/tim, tar K1-S19 dig dit du vill med stil och snabbhet.

För att göra din flygupplevelse ännu mer bekymmersfri erbjuder K1-S19 ett SBH/PBH-program som täcker kostnaden för delar, vilket ger dig en förutsägbar och transparent driftskostnad. Och för den som prioriterar säkerhet finns det innovativa HYBRID med HAS-systemet som tillval, vilket ger dig en oöverträffad säkerhetsnivå under flygningen.

Konner K1-S19 - First Class Magazine

Men Konner erbjuder inte bara enkelhet och säkerhet, den erbjuder också stil och komfort. Förutom den tvåsitsiga K1-S19 finns även den fyrsitsiga K2 Italia, en imponerande version av Konner K1 med ännu mer utrymme och bränslekapacitet för längre resor.

Med över 43 Konner-helikoptrar som redan flyger högt, finns det ingen bättre tid än nu att bli en del av detta exklusiva sällskap. Med din egen K1-S19 idag och öppna dörren till en ny värld av flygande lyx och frihet.

Konner K1-S19 hittar du hos Savback Helicopters

Upptäck en värld av flygande möjligheter med Savback Helicopters – din ultimata partner för att förverkliga dina luftburna drömmar! Sedan 1990 har företaget med stolthet levererat över 1000 helikoptrar och fortsätter att erbjuda enastående service till en mångfald av privata, offentliga och kommersiella kunder över hela världen.

Savback Helicopters styrka ligger i deras passion för kvalitet och innovation. Med en imponerande portfölj av både nya och begagnade helikoptrar, drönare och flygplan, samt ett team av branschledande experter, kan förettaget erbjuda dig det bästa inom luftfart. De är exklusiva återförsäljare för flera av de mest ansedda märkena och modellerna, inklusive Konner, Dufour Aerospace, Mayman Speeder och Zefhir, vilket säkerställer att du får tillgång till de mest innovativa och pålitliga flygfarkosterna på marknaden.

Konner K1-S19 - First Class Magazine

Företaget representerar även och säljer affärsflygplan från världsledande tillverkare som Bombardier och Cessna, vilket gör företaget till din fullservicepartner oavsett dina flygbehov.

Savback Helicopters är mer än bara en återförsäljare – det är en familj. Med fokus på kundvård och det svenska arvet i hjärtat av allt de gör, strävar de ständigt efter att överträffa dina förväntningar. Genom att vara lyhörda för dina behov och genom att ständigt driva innovation framåt, är företaget redo att revolutionera luftfartsbranschen med flera spännande ”nästa generations”-initiativ på gång.

Savback hittar du mer information om deras breda utbud av helikoptermodeller och tjänster.

Här har vi samlat fler utvalda artiklar för dig.

Foto: Press
To Top
Translate »