EUROPA

PALAIS COBURG WIEN

Åk till Wien över en helg och bo som en kunglighet. Flera av stadens bästa hotell har tidigare varit hem åt aristokratins högsta företrädare. Låt dig hänföras av storslagna palats, underbar mat och, om andan faller på, exklusiv shopping. Wien är i ropet och vi vet var man ska checka in. Gute Nacht!

PALAIS COBURG WIEN

PalaisFront©Palais-Coburg-Hotel-Residenz

Det har varit hem åt så väl kungligheter som aristokrater och bär på en flera hundra år lång historia, men det var inte förrän i november 2003 som hotellverksamheten öppnade efter en fullständig ombyggnad och omfattande renovering. I dag är Palais Coburg ett av Wiens förnämsta hotell.

Garten©Palais-Coburg-Hotel-Residenz

För maximal komfort ska man boka någon av Coburgsviterna. Vill man i tillägg till generösa rum och badrum med bubbelbadkar också kunna njuta av solen utanför så bokar man Victoria- eller Marie Antoinesviten. Till dessa tillhör en privat terrass för avkopplande dagar ovan stadens brus.

Suite214©Palais-Coburg-Hotel-Residenz

Palais Coburg Wien erbjuder även tio så kallade Residence Suites som alla har ett pentry för självhushåll ifall man behöver boka in sig för en längre vistelse och verkligen vill känna sig som hemma. Till den som är bekymrad över att få en svit eller ett rum in mot gården kan vi bara säga grattis! Palais Coburg har en alldeles fantastisk innergård, prunkande grön med vackra träd och buskar.

GelberSalon©Palais-Coburg-Hotel-Residenz

Att dinera på Palais Coburg Wien är även det en upplevelse, det är nämligen här tyske kocken Silvio Nickol huserar med sin tvåstjärnigt belönade Michelinrestaurang som även bär hans namn. Ett absolut måste vare sig man bor på hotellet eller inte. Ett annat måste är Hotel Coburgs tredje våning där man hittar deras underbara spa. Förutom klassisk massage, tillgång till pool och sauna samt ansiktsbehandlingar och allt som hör till – så kan man här även uppleva ”vinotheraphy”.

Palais©Palais-Coburg-Hotel-Residenz

Under mottot ”Vin är världens medicin” får man massage med särskilt utvalda vindruvor och eteriska oljor utvunna från druvkärnor som innehåller höga halter av antioxidanter och dessutom har en föryngrande effekt på huden. Tala om att vara vinmarinerad. Före eller efter massagen tar man sig lämpligen till hotellets vinbar som har en framstående samling viner från hela Europa.

För mer information:
www.palais-coburg.com

UPP
Translate »