EUROPA

HOTEL BRISTOL WIEN

Åk till Wien över en helg och bo som en kunglighet. Flera av stadens bästa hotell har tidigare varit hem åt aristokratins högsta företrädare. Låt dig hänföras av storslagna palats, underbar mat och, om andan faller på, exklusiv shopping. Wien är i ropet och vi vet var man ska checka in. Gute Nacht!

HOTEL BRISTOL WIEN

Hotel Bristol Wien

Hotel Bristol Wien är ett klassiskt art déco-palats, en Grande Dame som varit en central mötesplats i Wien i generationer.

Här ska man definitivt boka in sig i någon av de nyrenoverade Bristolsviterna som har utsikt över operahuset. Beroende på din personliga smak kan du be att få en svit i klassisk- eller art déco-stil. Vad du än väljer kan vi garantera att du kommer känna att det är i Wien du befinner dig.

Hotel Bristol Wien

Hotel Bristol Wien har naturligtvis tagit emot många av världens celebriteter. En av dessa var Prins Edvard XIII av Storbritannien som checkade in här med en viss Wallis Simpson. Om ni vill uppleva hur de hadedet, be då att få se The Prince of Wales Suite. Ni kan ju naturligtvis boka den också utifall att ni har användning för en stor salong med bibliotek, matsal, öppen spis, ett privat gym, två separata ingångar och 360 kvadratmeter lyx. Den som bokar en svit på Hotel Bristol kan dessutom njuta av färska blommor, en flaska vin och limousineservice till och från flygplatsen.

Hotel Bristol Wien

Inom Hotel Bristol Wien finns en av stadens allra mest populära hotellbarer, Bristol Bar. En livlig mötesplats både för hotellets gäster och stadens invånare. Här njuter man med fördel en perfekt blandad cocktail med klassiska ingredienser, eller varför inte prova en av etablissemangets signaturdrinkar som till exempel A Night at the Opera som toppas med champagne? Hur som helst är det här platsen att se och synas på. Afternoon tea avnjuts i Bristol Lounge vars mittpunkt är den enorma öppna spisen. I Bristol Lounge kan man även boka in sig för middag med en meny som sträcker sig från det klassiska österrikiska köket till internationell cuisine i toppklass.

Hotel Bristol Wien

För mer information:
www.bristolvienna.com

UPP
Translate »