USA

Luma Hotel i New York

Luma Hotel i New York är ett nytt boutiquehotell i Manhattans Midtown. Ett perfekt läge mellan Times Square och Bryant Park.

Luma Hotel New York

Det här är många New York-resenärers favoritkvarter. Trots att turister befolkar trottoarerna är Bryant Park en liten oas som varje lunch fylls av Midtowns välklädda businessmänniskor från de omgivande skyskrapornas kontor. Här finns såväl wifi som eluttag så att den som hellre jobbar från parken kan välja att göra det. Godaste avokadomackan köar man till vid någon av parkens kiosker. Eller så gör man som många andra, går in på Wholefoods och köper en sallad eller en dagens för att sedan slå sig ned i parken.

Ett personligt bemötande på Luma Hotel i New York

Man byggt och renoverat mycket runt Bryant Park de senaste åren. Nu är lyftkranarna och byggställningarna färre och det är med stor nyfikenhet vi kliver in på nyöppnade Luma Hotel på 41:a gatan mellan 6:e avenyn och Broadway. Luma är ett boutiquehotell; byggnaden är inte mer än en –om än stylish och i glas – skärva som reser sig upp mot den blå himlen och entrén är diskret men välkomnande. Låt oss säga detta direkt: Lumas absoluta styrka är personalen. Vi får ett personligt, avslappnat bemötande som får oss att känna oss genuint välkomna. Färgsättningen i entré och bar går i brunt och koppar, och reflekterar den värme den hängivna personalen utstrålar. En ombonad och lyxig ”hemkänsla” infinner sig genast.

Luma Hotel New York
Utsikten från baren på Luma Hotel tar andan ur en.

Luma är ett oerhört bekvämt hotell. Såväl in- som utcheckning går snabbt och smidigt. Vi behöver aldrig köa till hissen (något som annars är vanligt på Manhattan), rummen är rymliga och sängarna sköna. Första morgonen erbjuder hotellet oss frukost – kaffe och bagel med cream cheese. En perfekt grund för att ta sig ut i Manhattans myller.

Mest av allt njuter vi av närheten till Bryant Park, där vi ser på folk, äter den ena avokadomackan efter den andra, och njuter av den varma oktobersolen mot ansiktet.

Här hittar du mer information om Luma Hotel i New York.

Här har vi samlat alla artiklar om USA.

Foto: Press
To Top
Translate »