MAT OCH RECEPT

Recept på Gösfilé med skogssvampsås från Lisa Elmqvist

Här är ett recept på en gudomligt god gösfilé med skogssvampsås från anrika Lisa Elmqvist. Låt det väl smaka!

Gösfilé med skogssvampsås

Per person behöver du detta för gösfilé med skogssvampsås:

200 gr gösfilé
100 gr smör
20 gr ströbröd
1 dl skogssvampsås
¼ citron
1 knippe persilja
1 knippe dill
6 potatisar

Så här gör du:
Koka potatisen.
Stek ena sidan 3 minuter vänd och efterstek 1 minut till och ös gösen kontinuerligt med smör.
Värm skogssvampsåsen.
Garnera med med persilja, dill och citron.

Vinrekommendationer:
Mont-Redon Réserve Côtes du Rhône Blanc, artikelnummer 2813.
Louis Michel Chablis, artikelnummer 72906.

Ingredienserna beställer du lätt från Lisa Elmqvist. Lycka till och låt detta er väl smaka!

Här har vi samlat fler artiklar inom kategorin mat och recept.

Foto: Press
To Top
Translate »