Mat och recept

Recept från Lisa Elmqvist på andalusisk fisksoppa med havskräftor

Här är ett recept på en gudomligt god andalusisk fisksoppa från anrika Lisa Elmqvist. Låt det väl smaka!

andalusisk fisksoppa

Per person behöver du för en andalusisk fisksoppa:

100 gr lax/marulk/torsk
1/2 havskräfta, kokt, ca 60 gr
1 scampi
3 st blåmusslor, kokta
20 gr räkor
3 dl fisksoppa
1 st knippe dill
1 dl aioli
1/5 baguette

Så här gör du:
• Värm upp soppan och tärna fisken. Stek scampin i panna.
• Värm fisken och blåmusslorna i soppan. Avsluta med havskräftan.
• Garnera soppan med räkor, dill tillsammans med aioli.

Ingredienserna beställer du lätt från Lisa Elmqvist. Lycka till och låt detta er väl smaka!

Här har vi samlat fler artiklar inom kategorin mat och recept.

Foto: Press
To Top
Translate »