Singapore

The Patina i Singapore

Det finns undantag och du kommer snart att läsa om ett sådant, nämligen ett hotell som vi INTE har bott på. Anledningen är enkel: The Patina, Capitol Singapore har helt enkelt inte öppnat än. Man säger dock att det kommer att bli Singapores nästa stora hotellsuccé.

The Patina Singapore

Det är den amerikanska arkitekten Richard Meier som tagit sig an uppdraget. Detta att förvandla två historiska byggnader mitt i centrala Singapore till ett ultramodernt hotell. För interiören står indonesiska inredningsarkitekten Jaya Ibrahim.

The Patina Singapore

The Patina utlovar ultralyx

The Patina, som endast kommer att ha 157 rum, kommer att vara fördelat över två av Singapores mest kända historiska byggnader. Den ena flygeln kommer att gå i neoklassisk stil, medan den andra inreder ma i traditionell viktoriansk stil. För båda flyglarna utlovar man ultralyx. Vi siktar in oss på att bo i en The Patina-svit när hotellet väl har öppnat.

The Patina Singapore

Till den 137 kvadratmeter stora sviten ingår en personlig butler dygnet runt, och vi gillar konceptet med att, oavsett när man checkar in i sviten, så kommer man att ha tillgång till den i 24 timmar. Fram tills att vi återkommer med en full rapport från en vistelse på hotellet, bjuder vi på några bilder på vad som komma ska. Visst ser det lovande ut?

The Patina Singapore

Uppdatering: Enligt ny uppgift öppnar hotellet under tredje kvartalet 2016.

Här har vi samlat alla artiklar om Singapore.

Här hittar du mer information om The Patina.

To Top
Translate »