MAT OCH DRYCK

RESTAURANG RUMMEL I STOCKHOLM

Restaurang Rummel är en modern kvarterskrog belägen i hjärtat av Hagastaden i Stockholm. Med ena foten i det europeiska köket och den andra i molnen erbjuder Rummel en unik matupplevelse. Restaurangen erbjuder ett läckert utbud av små och medelstora rätter inspirerade av olika europeiska kök.

Restaurang Rummel
Restaurang Rummel

Restaurang Rummel ligger på Norra Stationsgatan i Stockholm och stoltserar med en fängslande atmosfär som bidrar till den totala matupplevelsen. Restaurangen är inrymd i en spektakulär långsmal byggnad med enorm takhöjd, vilket skapar en unik och inbjudande atmosfär. Inredningen är kreativ och uppmärksamhet har lagts på detaljer. Kombinationen av den eleganta inredningen, varma belysningen och bekväma sittplatser gör Rummel till den perfekta platsen att varva ner och njuta av en måltid med vänner eller nära och kär. Oavsett om du sitter inomhus eller utomhus under sommaren, kommer atmosfären på Rummel säkerligen att förbättra din matupplevelse.

Restaurang Rummel har fått ett välförtjänt rykte för sin exceptionella matlagning. Restaurangens meny visar upp en blandning av europeiska smaker. Den erbjuder ett brett utbud av rätter som passar olika smaker och preferenser. Från lockande förrätter till läckra huvudrätter och överseende desserter, varje rätt på Rummel är noggrant tillverkad med högkvalitativa ingredienser och innovativa tillagningstekniker. Restaurangens engagemang för förträfflighet har gett den många positiva recensioner. Oavsett om du bor i Stockholm eller besöker huvudstaden är det en upplevelse att äta på Restaurant Rummel. En upplevelse som säkerligen kommer att lämna ett bestående intryck.

Restaurang Rummel
Förrätterna består bl.a. av Kalix Löjrom, munkar med hummer och ostron.

Restaurang Rummel
Restaurang Rummel Stockholm

Höjdpunkter i matupplevelsen på Restaurant Rummel

En av höjdpunkterna med middagen på Restaurang Rummel i Stockholm är dess unika meny och kulinariska koncept. Restaurangen är känd för att erbjuda en matupplevelse som går utöver traditionella rätter och utforskar innovativa smaker och tekniker. Menyn på Rummel visar upp en fusion av internationella rätter, som innehåller element från olika kulinariska traditioner för att skapa en verkligt unik och minnesvärd matupplevelse. Från kreativa aptitretare till aptitretande huvudrätter och läckra desserter, varje rätt är noggrant utformad för att glädja smaklökarna och lämna ett bestående intryck på middagsgästerna.  Vi avnjuter bl.a. Kalix Löjrom med gräslöksblinier, en helt gudomlig vit sparris med stenbitsrom, fläder och potatis samt en häggmörad biff med anklever, kalvbräss och grillad vattenkrasse.

Restaurang Rummel Stockholm
Råbiff med bea
Restaurang Rummel Stockholm
Hängmörad biff med anklever
Restaurang Rummel Stockholm
Vit sparris med stenbitsrom

En annan aspekt som utmärker Restaurant Rummel är dess noggranna uppmärksamhet på detaljer i matpresentationen. Varje rätt som kommer ut ur köket är inte bara ett kulinariskt mästerverk vad gäller smak utan också en visuell njutning. Kockarna på Rummel kan vara mycket stolta över det konstnärliga i sin presentation. Varje tallrik är vackert arrangerad och garnerad med precision. Kombinationen av livfulla färger, texturer och konstnärliga uppläggningstekniker adderar ett extra lager av njutning till matupplevelsen, vilket gör den till en fest för både gommen och ögonen.

En välkomnande atmosfär

Förutom sin exceptionella mat är restaurang Rummel också känd för sin enastående service. Personalen på Rummel är högutbildad och uppmärksam och ger personlig och uppmärksam service till varje gäst. Från det ögonblick du kliver in genom dörren möts du av värme och gästfrihet, vilket skapar en välkomnande och bekväm atmosfär. Personalen är kunniga om menyn och ger gärna rekommendationer och svarar på alla frågor. Detta säkerställer att varje middag blir en minnesvärd och trevlig upplevelse. Vid vårt besök tog restaurangchefen Cécilia Ochsenbein tillsammans med sommelieren Tobias Lindström väl hand om oss. I baren serverades vi noggrant blandade drinkar av Isaiah Sullivan som överraskade oss med en mycket trevlig Reversed Hemmingway Daiquiri.  Kombinationen av exceptionell mat, noggrann presentation och exceptionell service gör middagen på Restaurant Rummel till en oförglömlig upplevelse.

Restaurang Rummel Stockholm
Restaurang Rummel Stockholm

Själva namnet ”Rummel” har en positiv klang, och symboliserar livets njutare. Bakom Restaurang Rummel står de duktiga krögarna Robin Moderatos och Christopher Ellertssons, kända för sin expertis inom den kulinariska världen. Till sin hjälp har de Zakarias Silverberg som kökschef, även han med stor expertis inom kökets smaker. Han påtalar vikten av att arbeta med hållbara råvaror. – Alla ska kunna avnjuta en god och vällagad middag utan att det kostar flera tusentals kronor säger Zakarias. Och det är precis vad du gör på Restaurang Rummel. Oavsett om du letar efter en avslappnad middag eller ett speciellt tillfälle är Restaurant Rummel ett måste att besöka i Stockholm.

Här hittar du mer information.

Här hittar du fler tips inom mat&dryck.

To Top
Translate »