Skönhet och välbefinnande

Pearl Luminous Gentle PHA Serum

Pearl Luminous Gentle PHA Serum är ett nytt serum med mineralrikt pärlextrakt, lugnande lakritsrot och C-vitaminbomben indiskt krusbär från hyllade hudvårdsserien M Picaut Swedish Skincare.

Pearl Luminous Gentle PHA Serum är milt, men effektivt, och hjälper huden mot pigmentfläckar samt ger lyster och fräschör. Egenskaper som serumet har är att det jämnar ut pigmentfläckar, minimerar rodnad, ger en jämn och klar hudton, återfuktar på djupet samt mjukar upp fina linjer och rynkor. Rekommenderas för normal, mogen, torr och/eller känslig hy och bör används morgon och/eller kväll efter rengöring.

Pearl Luminous Gentle PHA Serum

– Det här är serumet jag själv drömt om! säger Mette Picaut, grundare och vd på M Picaut. Pearl Luminous Gentle PHA Serum är höstens nya serum från M Picaut. Hon har länge saknat ett extra milt serum med AHA- och PHA-syra på marknaden. Eftersom många har känslig hy kändes det viktigt att ta fram ett serum som är så skonsamt mot huden som möjligt. Men ändå ger maximal effekt på djupet berättar Mette.

Pearl Luminous Gentle PHA Serum tar hand om dig

Genomtänkt ekolyx som överraskar och ger långsiktig effekt, samtidigt som det är snällt mot både människa och miljö, är grundtanken bakom hela M Picauts hudvårdsserie. – Vi lever i en märklig tid där det är av allra högsta vikt att ta hand om sig själv, men även att ta hand om andra på bästa sätt. Att vara snäll kommer man långt med och det är viktigt. Det är något jag tycker att den här produkten är och står för säger Mette Picaut. Vi är alla värda en liten pärla i livet! Pris är 849 kr / 30 ml för Pearl Luminous Gentle PHA Serum.

Här hittar du fler artiklar om skönhet och välbefinnande.

Här hittar du mer information om M Picauts serum och produkter.

Foto: Press
To Top
Translate »