GOLF

GOLF I ALGARVE

Golfen i Portugal är på god väg att explodera. Man har sett en kraftig ökning under de senaste åren och med tanke på de ca 45 banor som huserar här finns det mycket att utforska för den kräsne golfaren.

Hotellgruppen Dom Pedro med hotell i Algarve, Madeira, Lissabon och Brasilien har införskaffat de 5 namnkunniga banorna som finns i Vilamoura. Anläggningarna ligger behagligt nära flygplatsen i Faro, och du kan slå ut en dryg halvtimme efter att hyrbilen har hämtats.

Victoria

Är en bana som är minutiöst manikyrerad med böljande fairways och ultrasnabba greener. Arrangör av den prestigefyllda tävlingen Portugal Masters som under 2017 gick av stapeln i slutet av september.

Victoria
Victoria

Old Course

Slingrar sig fram mellan mäktiga pinjeträdsalléer och är en mogen gammal dam med en spännande historia att berätta. Här råder en lugn och elegant stämning och väl ute på banan känner man sig som mest harmonisk.

Old Course
Old Course

Pinhal

Doften av exotiska pinjeträd lämnar efter sig en skön känsla av lätthet och förnöjsamhet. Ett trevligt klubbhus som gästas av många träningsvilliga golfare.

Pinhal
Pinhal

Laguna

Är en relativt öppen bana som vid en första anblick ser ut att vara lätt att besegra, men en del kluriga hål med vattenkänsla gör att man måste vara på sin vakt.

Laguna
Laguna

Millenium

Delar klubbhus med Laguna och halva banan går mellan mogen tallskog. Under den andra halvan av banan öppnas hålen upp allt mer och blir mer generös.

Millenium
Millenium

För mer information:

UPP
Translate »