UTVALT FÖR DIG

SNEAKERS FRÅN VIKING

Vi gör det enklare att utforska varje dag. Vi hjälper alla upptäcktsresande att hålla sig varma, torra och bekväma under alla förhållanden, samtidigt som vi bryr oss om vårt fotavtryck. Viking Outdoor Footwear fortsätter att förse dig med kvalitetsskor för många tillfällen – som vi har gjort sedan 1920. Så står det att läsa på Viking Outdoor Footwear hemsida, och nog stämmer detta. Vi har kollat närmare på Sneakers från Viking.

Det anrika skoföretaget som försett oss med skor i över 100 år har verkligen allt att erbjuda för en aktiv livsstil utomhus. Viking Outdoor Footwear erbjuder allt i skoväg från gummistövlar till vandringskängor. Utöver detta finns det mycket snygga sneakers som lämpar sig för en stadspromenad. Allt för både vuxna och barn. Gemensamt för hela Viking Outdoor Footwear utbud är designen – oavsett om du önskar retro eller modernt så hittar du vad du söker.

Nyligen lanserade Viking Outdoor Footwear Retro Knitted. En sko som förkroppsligar ett århundrades skomakeri. En sko för ungdomar och vuxna som uppdaterar dåtidens bästa stil med dagens bästa teknik.

Retro Knitted har en gammaldags stil från 70-talet i en modern tolkning genom en hållbart producerad över del av textil förstärkt med syntetläder. Det lätta tyget är stickat i ett kontrastmönster som  även ger utmärkt luftflöde. Snörena ger en tät passform och den elastiska kragen ger samtidigt extra komfort och snabbare på- och avtagning.

Viking Outdoor Footwear Retro Knitted

Den perfekta vardagsskon som håller foten skön från försommaren till långt in på hösten. Retro Knitted finns i färgerna orange, olivgrön samt svart och kostar cirka 700 kronor.

Här hittar du mer information om Sneakers från Viking.

To Top
Translate »