UTVALT FÖR DIG

VÄRLDENS STÖRSTA INOMHUS-NÖJESPARK ÖPPNAR I DUBAI

IMG Worlds of Adventure blir lika stor som 128 amerikanska fotbollsplaner

Foto: Press

Med ett område som omfattar knappt 140 000 kvadratmeter, vilket motsvarar 128 amerikanska fotbollsplaner, blir IMG World of Adventure den första globala temaparken som förenar de internationella varumärkena Marvel och Cartoon Network, samt dinosaurieparken Lost Valley – Dinosaur Adventure och IMG Bouelevard. Därutöver bjuder IMG Worlds of Adventure på en mängd häftiga berg- och dalbanor, upplevelseattraktioner, 28 restauranger och 25 butiker.

IMG Worlds of Adventure utlovar gästerna fantastiska upplevelser i en temapark som kombinerar det bästa av internationell och lokal underhållning med kända karaktärer och superhjältar. Fyra unika världar under ett tak: Cartoon Network, Marvel och Lost Valley Dinosaur Adventure, som utvecklats av Ilyas och Mustafa Galadari Group, samt IMG Boulevard. Alla parkens attraktioner är inomhus och består av fyra zoner, inklusive med 25 specialbutiker, 28 restauranger, drygt 1600 anställda och 4500 parkeringsplatser.

– Vi är glada över att kunna lansera världens största inomhus-nöjespark, som kommer bli en stor turistattraktion för Dubai, de omgivande områdena och resten av världen. Vi samarbetar med några av branschens största varumärken, inklusive Marvel och Cartoon Network och vi har utvecklat flera spektakulära, världsunika upplevelse- och åkattraktioner som just nu finjusteras inne i parken, säger Lennard Otto, VD för IMG Worlds of Adventure.

För mer information:
www.imgworlds.com

UPP
Translate »