TEKNIK

SONY 1000XM2 – DIN BÄSTA VÄN PÅ RESAN?

Sony har nyligen lanserat sina nya hörlurar 1000XM2. Tekniken är förfinad och utan att gå in allt för mycket på det tekniska kan vi konstatera att dessa hörlurar är ett mycket trevligt sällskap på resan. Oavsett om du om du går, springer, sitter i bilen eller flyger så känner hörlurarna av din omgivning och justerar brusreduceringen utifrån detta. Vill du inte använda den automatiska brusreduseringen kan du lätt och smidigt ställa in denna själv.

Eftersom hörlurarna är trådlösa blir det inget trassel med sladdar. Du kan, om du, vill hantera din musik via din telefon eller som vi föredrar – direkt via hörlurarna. Den högra hörluren fungerar som din ”kontrollpanel”. Här ställer du in ljudet, byter låt, kopplar in samtal eller helt enkelt stänger av ljudet när flygvärdinnan vill ta din beställning bara genom några enkla rörelser.

Vad som skiljer 1000XM2 mot sin föregångare är bland annat den smarta appen som innehåller en del extra funktioner. Sony 1000XM2 kommer även i en mycket praktisk reseförpackning och kan lätt kopplas in till flygplanets egna uttag om du önskar se en av flygbolagets filmer. Batteritiden behöver du inte oroas för – den är hela 30 timmar.

Bekvämligheten finns, det finns nämligen en funktion som gör att den anpassar sig efter ditt huvud. Och på tal om bekvämlighet, en i testpanelen tyckte att flygresan var så avkopplande med Sony 1000XM2 utan sorlet i kabinen att hon somnade in till sin egen, förhoppningsvis lugna musik. Så vem vet, kanske är detta din bästa resekompis? Om inte annat blir det en fin julklapp till någon som rör sig mycket, eller som bara behöver en stund för sig själv.

Pris: cirka 4 000 kronor (finns i svart och champagnefärg)

För mer information: https://www.sony.se/electronics/horlurar-med-huvudband/wh-1000xm2

Foto: Press

UPP
Translate »