ASIEN

THE PATINA – CAPITOL SINGAPORE HOTEL I SINGAPORE

Det finns undantag och du kommer snart att läsa om ett sådant, nämligen ett hotell som vi INTE har bott på.

Anledningen är enkel: The Patina, Capitol Singapore har helt enkelt inte öppnat än, men sägs bli Singapores nästa stora hotellsuccé.

66128131-H1-Patina_Singapore_Facade

Det är den amerikanska arkitekten Richard Meier som tagit sig an uppdraget att förvandla två historiska byggnader mitt i centrala Singapore till ett ultramodernt hotell. För interiören står indonesiska inredningsarkitekten Jaya Ibrahim.

65986876-H1-Capitol_Suite

The Patina, som endast kommer att ha 157 rum, kommer att vara fördelat över två av Singapores mest kända historiska byggnader. Den ena flygeln kommer att gå i neoklassisk stil, medan den andra inreds i traditionell viktoriansk stil. För båda flyglarna utlovas ultralyx. Vi siktar in oss på att bo i en The Patina-svit när hotellet väl har öppnat.

65872559-H1-Stamford_Suite_Bedroom

Till den 137 kvadratmeter stora sviten ingår en personlig butler dygnet runt, och vi gillar konceptet med att, oavsett när man checkar in i sviten, så kommer man att ha tillgång till den i 24 timmar. Fram tills att vi återkommer med en full rapport från en vistelse på The Patina, bjuder vi på några bilder på vad som komma ska. Visst ser det lovande ut?

65910286-H1-Stamford_Suite_Bed___Work_Area

Uppdatering: Enligt ny uppgift öppnar hotellet under tredje kvartalet 2016.

För mer information:
www.patinahotels.com

UPP
Translate »