UTVALT FÖR DIG

SINGAPORE AIRLINES ETABLERAR NY LYX I LUFTEN

Extra bra benutrymme, modern design och exklusivt utvalda material. Efter fyra års omfattande utveckling visar nu Singapore Airlines upp sina nya efterlängtade och uppgraderade A380-kabin. Från och med nästa månad betyder det mer rymd och lyx i flygbolagets Airbus A380-flotta. Singapore Airlines har investerat 850 miljoner USD i den nya uppgraderingen.

Redan nästa månad kommer det första av fem nya A380-flygplan sättas i trafik. Ombyggnadsarbete kommer också att ske på de 14 redan befintliga A380 flygplanen för att säkerställa att alla flygplan i flygbolagets A380-flotta är lika. Tanken är att alla flyg ska erbjuda de nya kabinprodukterna under 2020.

Singapore Airlines A380 kommer att utrustas med 471 platser i fyra klasser –  på övre däck kommer det att finnas 6 sviter och plats för 78 Business Class-passagerare. På nedre däck kommer det att finnas 44 platser för Premium Economy och 343 platser för Economy Class-passagerare.

Suits

A380-modellerna är utrustade med lyxiga sviter designade av Pierrejean Design Studio och tillverkade av Zodiac Seats UK. Här handlar allt om exklusivitet och en privat sfär. Njut av en middag serverad på Wedgwood-porslin och drick champagne i kristallglas från Lalique. Vila sedan i den stora dubbelsängen, eller slappna av genom att sänka belysningen och titta på din 32-tums full HD-TV. 

Business Class

I Business Class är inredningen designad av engelska JPA DESIGN och tillverkad av JAMCO Corporation. Luta dig tillbaka i den mjuka skinnfåtöljen stoppad av Poltrona Frau och låt dig förföras av modern design och organiska färger medan du underhålls av din 18-tums högupplösta pekskärm. Njut av de underbara produkterna från brittiska Penhaligon och när det är dags att sova kan du luta stolen bakåt så att den omvandlas till en inbjudande säng.

För mer information: http://www.singaporeair.com/en_UK/se/home

UPP
Translate »