SPA OCH SKÖNHET

RITUALS NYA EXKLUSIVA PRIVATE COLLECTION  

Hemmet är den plats där du alltid ska känna ro. Det är den plats som alltid ska vårda om ditt välmående. Rituals vill gärna skapa just en sådan känsla, en känsla av harmoni i hemmet, och erbjuder därför exklusiva doftprodukter som passar perfekt i varje rum.

Rituals Private Collection består av produkter till hemmet och erbjuder en ljuvlig design och unika dofter. I höst lanseras en ny serie inom Private Collection, Floral, som består av tre underbart blommiga dofter; Sweet Jasmine, Orris Mimosa och Imperial Rose. Det lanseras även helt nya produkter inom Private Collection, designade för att locka fram en unik atmosfär i hemmet och bidra till avkoppling. Dekorera vackert och sprid härlig doft med produkter som Parfum d’Interieur, köksset, doftljus och doftstickor.

MÖT NYA PRIVATE COLLECTION

Skapa en inbjudande och stilfull stämning i hemmet med de exklusiva doftstickorna från Private Collection. Doftstickorna kommer i fyra nya dofter, Oriental Vetiver, Sweet Jasmine, Imperial Rose och Orris Mimosa, och finns nu även i stor och liten storlek. Matcha doftstickorna med doftljus för att förhöja doftupplevelsen. Doftljusen kommer i vackra glasbehållare i färgerna champagne, vit eller svart och är en perfekt detalj i hemmet. Om du bara inte får nog av dofterna Wild Fig, Savage Garden eller Imperial Rose finns de också i XL doftljus med en brinntid på upp till 70 timmar.

Skapa en unik doftupplevelse i hemmet med bara ett spray tack vare Parfum d’Interieur. Förutom dofterna Wild Fig, Sweet Jasmine, Imerial Rose och Savage Garden finns den även i favoriterna Green Cardamom och Black Oudh.

Upplev lyx i vardagen med vårt köksset som består av handtvätt och handbalm. Setet skapar värme och harmoni i hjärtat av hemmet och kommer i dofterna Precious Amber, Savage Garden och Sweet Jasmine. Produkterna bidrar även till glädje i de minsta tingen i livet, så som att tvätta händerna.

Förvandla ditt hem till en rofylld oas när du vill med de nya doftpatronerna från Private Collection. Doftpatronerna används i Rituals Perfume Genie som styrs var som helst ifrån via en app i telefonen. Njut av dofterna Black Oudh, Precious Amber, Savage Garden, Oriental Vetiver, Sweet Jasmine och Imperial Rose i upp till 270 timmar.

Produkterna finns tillgängliga från och med Oktober 2019 i Rituals butiker samt på http://rituals.com

UPP
Translate »