Annons från Park Hyatt Maldives Hadahaa

Park Hyatt Maldives Hadahaa

Park Hyatt Maldives Hadahaa är ditt tropiska gömställe nära ekvatorn och ligger bara 55 kilometer norr om ekvatorn. Park Hyatt Maldives Hadahaa är en idealisk plats för privat och lugn avkoppling. Alla våra lyxiga villor integrerar med den lokala kulturen och miljö och är minimalistisk i stil, designade och byggda med gästernas integritet och komfort i åtanke. Här finner du allt från moderna miljöer till avslappnade atmosfärer, världsomspännande och regionalt inspirerade rätter erbjuds för våra gäster.

Resorten Park Hyatt Maldives Hadahaa – din paradisö.

Varför ska du måste besöka Park Hyatt Maldives Hadahaa funderar du kanske över. Här kommer några skäl.

Barfota lyx

På Park Hyatt Maldives Hadahaa är lyx personligt. Resorten är inbäddat i en orörd naturlig marin skönhet i en av de mest avlägsna atollarna på Maldiverrna, och har ett av de bäst bevarade husreven. Den barfota lyxen på resorten definieras av avskildhet, lugn, tid och rum och erbjuder en rad berikande upplevelser som är rena och naturinspirerade. Här ansluter du till naturen, du lever i harmoni med den och återansluta sedan till sig själv.

Ett av de bäst bevarade husreven omge Park Hyatt Maldives Hadahaa.

Känn lugnet

Vi erbjuder skräddarsydda, personliga och insiktsfulla upplevelser och det är det som gör en tillflyktsort på Park Hyatt Maldives till ett verklig exceptionell resort. Våra gäster uppmuntras att omfamna SLOW-livet – ett liv som är hållbart, lokalt, organiskt och helt. En vistelse på resorten handlar om att känna sanden mellan tårna eller att njuta av en middag under stjärnorna med dina nära och kära, och samtidigt få insikter om eko-mångfalden i ett havsliv som är hjärtat och själen på resorten. Anläggningens lugn och avlägset läge är oöverträffad och ger en avskild tillflyktsort för lyxresenärer som vill omfamna det bästa som Maldiverna har att erbjuda.

Njut av total egen-tid samtidigt som du kopplar av till vågornas brus och känner lugnet hos oss på Park Hyatt Maldives Hadahaa.

Oslagbara dyk- och snorkligsupplevelser

Här hittar du enastående dyk- och snorklingsupplevelser vid det bevarade husrevet som är beläget bara 50 m från resortens pudervita sandstränder. Det fantastiska läget är också hem för över 40 dykplatser i världsklass fyllda med en myriad av unikt marint liv och stor mångfald av koraller. Simma bland havssköldpaddor, svartspetsrevhajar, barracudor, prickiga örnrockor och färgglada tropiska fiskarter. Eftersom dykplatserna sällan besöks är detta ett exceptionellt tillfälle att exklusivt dyka och snorkla i en av de bästa dykregionerna i Indiska oceanen.

Ekologiskt tänk genom hela resorten

Park Hyatt Maldives Hadahaa får kontinuerligt utmärkelser för sina innovativa hållbarhetsmetoder, inklusive Silver- och Guldcertifieringen av EarthCheck och Green Globe. Anläggningens engagemang för hållbarhet lyser starkt i vårt utbud för gästupplevelser, och som är några av de allra bästa sakerna att uppleva på Maldiverna och för att ytterligare utforska den avlägsna naturmiljön. Alla utflykter följer moralen för plast som inte är engångsbruk, och bento-lådor används för mat. Lokala fiskeutflykter utövar traditionella maldiviska tekniker för handlina, krok-, sänk- och betefiske, och fisk som inte uppfyller de godkända fiskespecifikationerna eller är en skyddad art släpps tillbaka i vattnet. I våra ansträngningar att upprätthålla det marina livets ekobiologi får gästerna endast behålla en fångst per villa, och resten kommer att släppas. I år 2021 siktar orten på att nå sitt mål att minska minst 90 % av engångsplasten, minska avfallet som går till deponi och minska koldioxidavtrycket.

Miljömedvetenheten och det ekologiska synsättet genomsyrar hela Park Hyatt Maldives Hadahaa.

Vår personal gör allt för att din vistelse ska bli en unik upplevelse

Människorna är hjärtat i varje anläggning, och på Park Hyatt Maldives Hadahaa är vi stolta över att kunna säga att vårt team består av ett professionellt team av flerspråkiga värdar som är tillgängliga för att hjälpa gästerna när som helst under deras vistelse. För närvarande kan värdarna samtala på engelska, arabiska, tyska och ryska; medan andra teammedlemmar på hela resorten också är väl bevandrade i många andra språk. Den ”oöverträffade servicen” med ett leende och med passion, visar det engagemang som varje medlem i Park Hyatt-familjen visar.

Personalen på Park Hyatt Maldives Hadahaa tar hand om dig på bästa sätt.

Besök vår Dhoni

Dhoni byggdes 2007 av den lokala trähantverkaren, eller Kissaru Vadaan, Mr Adam Yusuf. Det är den upp och nervända Dhoni på Park Hyatt Maldives har utformats för att efterlikna det äldsta kända havsfartyget i regionen. En magnifik kulturell uppvisning av arv från den lokala befolkningen. Dhoni är en plats för att få kontakt med gäster och ingjuta i dem kärleken till Maldivernas kultur och traditioner. Trogen sitt namn som det äldsta kända havsfartyget i regionen, är Dhoni ett utrymme för att upptäcka, ansluta, inspirera och förändra. Vi uppmuntrar våra gästerna uppmuntras att ta en stund och ge sig ut på en resa in i den antika formationen av de maldiviska atollarna och öarna med en spektakulär bild och engagerande berättelse. Dhonis engagemang för att föra gäster såväl som det lokala samhället samman genom barnaktiviteter, marina samtal, sociala evenemang och presentationer är ett fyndigt och spännande projekt med fokus på att omfamna Maldivernas inspirerande kulturer och traditioner.

Dhoni är en avkopplande oas för reflektion och kärlek.

En kulinarisk upplevelse

Med ett enastående urval av 5 restauranger erbjuder Park Hyatt Maldives Hadahaa vi våra gästerna chansen att ge sig ut på en spännande kulinarisk resa med internationell mat och en mängd gourmetalternativ. Restaurangerna på plats inkluderar The Dining Room, The Island Grill, The Bar, Koi @ The Drift och Chef’s Garden Treehouse.

Ett nytt matställe på Park Hyatt Maldives Hadahaa, Koi @ The Drift är elegant beläget över lagunen med utsikt över Indiska oceanens vackra horisont. Den intima japanska restaurangen serverar den fräschaste, högkvalitativa sushi och sashimi samtidigt som den har ett urval av mer än tio sorters fin sake. En höjdpunkt på Koi @ The Drift är den öppna sushibaren, som serveras a la minut framför gästerna. Öppet för middag från 18:00 – 22:30, restaurangen har en sittplats för 8-10 personer.

The Drift med en underbar utsikt över Indiska oceanen

Omfamna enkelheten i att leva på marken när du väljer dina egna välsmakande och näringsrika ekologiska grönsaker till din middag. Chef’s Garden Treehouse är ett innovativt matkoncept för den medvetna resenären och har en meny med ingredienser som alla kommer från kockens ekologiska trädgård eller på atollen. Den kreativa menyn är helt växtbaserad och serveras i 6-eller 8-rätters. Chef’s Garden Treehouse är endast öppet för middag från 18:00 till 22:30, och bokningar måste göras 24 timmar i förväg.

Avnjut en helt växtbaserad 6 eller 8 rätters meny på Chef’s Garden Treehouse.

Våra olika unika villor

Nu när vi har presenterat resorten för dig så önskar vi presentera våra olika kategorier av villor, och vi önskar börja med vår nybyggda villa.

Hadahaa Presidential Overwater Residence för den som önskar vara helt privat

Hadahaa Presidential Overwater Residence

En lyxig tillflyktsort perfekt för familjer och vänner. Villan är 895 kvm stor med panoramautsikt över Indiska oceanen och har en otrolig 16 meter lång infinitypool med sötvatten, tre sovrum med eget luftkonditionerade badrum och kan bekvämt ta emot upp till sex gäster. Den utökade privata infinitypoolterrassen har nedsänkta solstolar och en skuggig uteservering och lounge, medan separata däck gränsar till master- och king-sovrummen. Njut av hemmets bekvämligheter i denna moderna tillflyktsort över vattnet där mjuka möbler av ljusbrunt och akvamarin kombineras med toppmoderna rumskontrollfunktioner förstärker en salig atmosfär. Residenset har ett privat gym, stor bubbelpool på terrassen i sovrummet, spa, TV-rum med 85-tums TV och nästa generations spelkonsol, kök och tjänster från en 24-timmars privat butler, personlig kock och en spaterapeut. Med direkt tillgång till lagunens husrev, njut av det bästa inom övervattenslivsstil och undervattensutforskningar i det splitternya Hadahaa Presidential Overwater Residence.

Fakta:

 • Villan är på 895 kvm
 • 3 sovrum
 • Ett kingsize sovrum som även har en bubbelpool för sex personer på de privata terassen
 • Ett king sovrum
 • Ett två bäddsrum
 • Kapacitet för 6 vuxna eller 4 vuxna plus två barn
 • 3 privata badrum
 • TV-rum med en 85-tums TV samt utrustat med den senaste spelkonsolen
 • 24 timmars privat butler, personlig kock samt en spaterapeut
 • Matsal samt välutrustat kök
 • 16 meter privat pool
 • Eget gym
 • Tillgång direkt från villan till husrevet

Over water sunset pool villa

Fakta:

 • Villan är på 115 kvm
 • Ett sovrum med en king size säng plus möjlighet för extra säng
 • Kapacitet för tre vuxna eller två vuxna samt ett barn
 • Badrum med en fantastisk utsikt över Indiska Oceanen
 • Soldäck med en privat plunge pool
 • Tillgång direkt från villan till husrevet

Over water villa

Fakta:

 • Villan är på 115 kvm
 • Ett sovrum med en king size säng plus möjlighet för extra säng
 • Kapacitet för tre vuxna eller två vuxna samt ett barn
 • Badrum med en fantastisk utsikt över Indiska Oceanen
 • Soldäck
 • Tillgång direkt från villan till husrevet

Two bedroom beach pool villa

Fakta:

 • Villan är på 300 kvm
 • Två sovrum, ett med en kingsize säng och ett med twinbeds plus möjlighet till extrasäng
 • Kapacitet för fyra vuxna eller två vuxna samt två barn
 • Soldäck med en privat plunge pool
 • Tillgång direkt från villan till den privata stranden

Deluxe beach pool villa

Fakta:

 • Villan är på 265 kvm
 • Ett sovrum med en kingsize säng plus möjlighet till extrasäng
 • Kapacitet för tre vuxna eller två vuxna samt ett barn
 • Soldäck med en privat plunge pool
 • Tillgång direkt från villan till den privata stranden

Beach pool villa

Fakta:

 • Villan är på 180 kvm
 • Ett sovrum med en kingsize säng plus möjlighet till extrasäng
 • Kapacitet för tre vuxna eller två vuxna samt ett barn
 • Soldäck med en privat plunge pool
 • Tillgång direkt från villan till den privata stranden

Beach villa

Fakta:

 • Villan är på 165 kvm
 • Ett sovrum med en kingsize säng plus möjlighet till extrasäng
 • Kapacitet för tre vuxna eller två vuxna samt ett barn
 • Tillgång direkt från villan till den privata stranden

För mer information samt bokning välkommen att kontakta oss. https://www.hyatt.com

UPP
Translate »