TEKNIK

OUTLIER SPORTS – DIN TRÄNINGSKOMPIS

Creatives nya trådlösa Bluetooth-hörlurar, Outlier Sports, är både fjäderlätta och svettavisande. In-ear-modellen är designad för att sitta bra och bekvämt i öronen, så att du kan fokusera på din träning utan att bekymra dig över hörlurar som faller ut eller besvärar dina öron. 

Hörlurarna är ljudmässigt utformade för att leverera ett detaljrikt ljud med en kraftfull bas. Med andra ord – en prefekt träningspartner. De har stöd för aptX för ljud, vilket ger bästa möjliga trådlösa uppspelning när Outlier Sports kopplas till en smartphone via Bluetooth. Utöver det så har hörlurarna även inbyggd mikrofon med stöd för HD Voice- och ClearSpeech Engine-teknologi för samtal.

I samband med hård fysisk träning är det viktigt att musiken motiverar och gör det roligare att träna, utan avbrott på grund av hörlurar som faller ut eller är obekväma. Därför består Creative Outlier Sports av ett flertal ergonomiska delar som lätt kan bytas ut för att passa alla. Det gör att hörlurarna sitter bra i öronen även vid de mest utmanande aktiviteterna, så att du kan fokusera på din träning till hundra procent. Silikonöronpropparna i Outlier Sports kommer med Creatives så kallade ”AuraSeal” som gör att öronpropparna anpassar sig till hörselgången och stänger ute fukt och svett. Det medföljer öronproppar i tre olika storlekar som kan tvättas och är lätta att byta ut.

Hörlurarna är utrustade med en liten löstagbar öronkrok som håller öronpropparna på plats i hörselgången. De svettavisande öronkrokarna är tillverkade av mjukt silikon, så de är både flexibla och bekväma, men samtidigt hårda nog för att hålla hörlurarna på plats. Det medföljer öronkrokar i två storlekar för att passa alla användare. Outlier Sports kan också användas utan den lilla öronkroken när du inte sportar om du helt enkelt bara vill lyssna på musik, till exempel på pendeltåget på väg till jobbet.

Creative Outlier Sports har även en rad olika användbara funktioner, exempelvis en fjärrkontroll som gör det lätt att byta mellan låtar och justera volymen, samt en inbyggd mikrofon som kan användas till samtal när hörlurarna är kopplade till en smartphone via Bluetooth. Det medföljer också ett vattenavisande etui i konstläder med plats för både hörlurar och den medföljande USB- laddaren. Rekommenderat pris är 699 kr.

För mer information: http://www.creative.com

UPP
Translate »