SPA OCH SKÖNHET

ORIGINAL SKIN RETEXTURIZING MASK FRÅN ORIGIN

Skäm bort dig själv inför alla hjärtans dag och ge huden lite extra kärlek med hjälp av Origins mask Original Skin Retexturizing Mask.

Origins mask Original Skin Retexturizing Mask 2-i-1-ansiktsmask är en krämig roslera som försiktigt rengör på djupet och exfolierar huden skonsamt samt förbättrar hudens struktur. Porerna suddas ut och hudens klarhet återställs. Du får en omedelbar, vacker lyster.
Masken absorberar och avlägsnar föroreningar samt överskottssebum från porerna med rosa lera. Jojoba-korn hjälper till att försiktigt ta bort trista och döda hudceller och ger en strålande hud. Återställer hudens lyster med kanadensisk pilträdsört och avstressar huden med persiskt silkesträd.

Pilträdsörten är känd för att tåla extrema miljöer och är den första växten som blommar efter en skogsbrand. Den ger lyster till matt och glåmig hud.
Roslera är en mild lera som är skonsam mot huden och hjälper till att rengöra och förfina porerna. Lera har använts i tusentals år som en kraftfull detoxingrediens, ända tillbaka till Cleopatra och Nefertitis tid.
Det persiska silkesträdet har stresslindrande egenskaper och är känt som ett lyckoträd.
Jojoba jämnar försiktigt ut hudens struktur. Följ upp med Origins Original Skin Matte fuktkräm och Original Skin Pore Perfecting Primer för vackert återfuktad hud med synligt reducerade porer för bästa effekt.

Pris cirka 245 kr För mer information samt inköpsställen besök https://www.origins.com/

UPP
Translate »