SPA OCH SKÖNHET

NYA EXKLUSIVA GROOMING-PRODUKTER FRÅN THE RITUAL OF SAMURAI

The Ritual of Samurai hämtar inspiration från de forna japanska krigarnas groomingtraditioner och hjälper dig att bemästra konsten att både känna dig och se bra ut. Ritualens fyra kollektioner – Classic, Shave, Face och Sport – innehåller exklusiva groomingprodukter av bästa kvalitet som stärker ditt självförtroende med meningsfulla ritualer för kropp, hudvård och rakning. Stärk din kropp och ditt sinne så att du kan övervinna varje utmaning dagen bjuder på.

SHAVE COLLECTION

Upptäck de nya banbrytande rakprodukterna för perfekt len hud med Shave-kollektionen från The Ritual of Samurai. Serien som är berikad med de kraftfulla ingredienserna basilika, röd shiso och ginseng har en vitaliserande effekt på huden. De stärkande ingredienserna bidrar till en hälsosam hud.

Starta dagen med Samurai Shaving Gel för en snabb och bekväm rakning. Lämnar huden med en len och skön känsla utan att tumma på precisionen, så att du kan erövra dagen med självsäkerhet. Samurai Shave Cream skapar en skyddande barriär mellan ansiktet och rakhyveln som möjliggör en nära rakning utan att du får skärsår eller irriterad hud. Den återfuktar huden, mjukgör hårstrån och minskar besvär vid rakning. Rakkrämen är berikad med naturliga ingredienser och har ett tillgängligt eco-chict refill-system. En refill kan enkelt ersätta din tomma burk så att du kan ha kvar samma eleganta förpackning med en maskulin design i trä och antracitgrå. Applicera Samurai After Shave Soothing Balm efter rakning för att lugna huden, minska rodnad och förebygga inåtväxande hårstrån för en bekväm upplevelse. Du kan även välja att stärka huden efter rakning med den uppfriskande After Shave Lotion som snabbt absorberas av huden. Med en omedelbar kylande effekt minskar den irritation i samband med rakning och hjälper dig upprätthålla ett självsäkert intryck hela dagen.

FACE COLLECTION

Med exklusiva naturliga hudvårdsprodukter från Face-kollektionen kan The Ritual of Samurai boosta din hud. Kollektionen är berikad med ekologisk bambu, ginseng och japansk kelp som består av en hög koncentration essentiella mineraler och vitamin B. Den unika kombinationen av kraftfulla ingredienser skyddar mot föroreningar och förser huden med ett återfuktande lager som ökar elasticitet och smidighet.

Förvandla din hudvårdsrutin till en meningsfull ritual med Rituals nya ansiktsvård. Samurai Face Cleansing Foam avlägsnar smuts, orenheter och tilltäppta porer för ett lent och rengjort ansikte. Fortsätt med Samurai Charcoal Scrub för att rengöra huden på djupet och förbereda huden inför rakning. Håll huden återfuktad med Samurai Energy & Anti-Age Face Cream eller Samurai 24h active Hydration Face Cream. De djupt näringsgivande ansiktskrämerna reducerar trötthetstecken och bekämpar hudens första ålderstecknen. De finns även tillgängliga som refill-förpackningar.

Få ett mer lättskött skägg och återfukta huden under med Beard Oil. Uppnå en välgroomad look utan att göra skägget oljigt med den skonsamma formulan. Rituals naturliga Anti-Fatigue Eye Lotion med en kylande topp ger en uppfriskande känsla och minskar svullnaden kring ögonen. Med fina ingredienser från naturen och helt fri från parfym är denna ögonkräm skonsam för den tunnaste huden i ansiktet.

CLASSIC COLLECTION

Testa Rituals stärkande produkter från Classic-kollektionen för den ultimata groomingen. Serien är berikad med ekologisk bambu och cederträ och består av 12 unika produkter som hjälper dig tackla dagen som en modern Samurai-krigare.

Finn styrka med Rituals uppfriskande Bath Foam. Utformat för att hjälpa dig koppla av och skärpa sinnet – redo att övervinna varje utmaning som kommer din väg. Badskummet rengör huden och stärker kropp, sinne och själ för varje modern krigare. Starta dagen med självförtroende med deras unika Shower Foam berikat med bambu och sandelträ. Fortsätt med vårt stärkande Shampoo för män berikat med ekologisk bambu och havsmineraler för dagligt bruk. Dess högkoncentrerade reparerande formula återställer hårets fuktbalans och elasticitet. Antiperspirant Spray håller dig sval, lugn och samlad med en doft av bambuextrakt och sandelträ. Bemöt varje utmaning med självsäkerhet tack vare Antiperspirant Stick som ger 24 timmars skydd mot svett och oönskad kroppslukt. Kraftfull men samtidigt skonsam mot huden, denna deodorant försäkrar att du doftar gott i varje pressad situation. Skapa en naturlig wet-look i håret med det lättanvända Hair Wax. Det ger stadga till håret samtidigt som det tillåter dig att styla om frisyren kontinuerligt under dagen utefter behov. Avsluta med Hair Shaper Paste som ger extra stadga och håller håret på plats under hela dagen.

Starka och friska händer är nära till hands med Hand Gel och Hand Lotion som återfuktar och ger näring till huden. Varva ned med ekologiskt Black Tea med renande egenskaper och en kännetecknande arom av rökt lapsang souchong. Det svarta teet är berikat med näring och antioxidanter och lapsang souchong bidrar med en arom av rök, choklad och karamell.

SPORT COLLECTION

Stärk kropp och sinne med Sport-kollektionen med en uppfriskande doft som är särskilt utformad för att användas efter träning eller för att kick-starta dagen. Serien innehåller kraftfulla ingredienser såsom ekologisk bambu, cypress, japansk mynta och cederträ som väcker dina sinnen och hjälper dig bevara ett klart sinne.

Stärk kropp, sinne och själ efter intensiv träning med uppfriskande Foaming Shower Gel. Duschskummet ger energi till huden och lämnar huden med en maskulin doft av bambu och cypress så att du kan fortsätta dagen med självförtroende. Upplev den ultimata svalkande sensationen av Ice Shower Gel, perfekt i duschen efter träning eller i varmt väder. Med 2-in-1 Cooling Schampoo and Shower Gel kan du rengöra både hår och hud. Det är ett måste för en modern krigare som vill känna sig fräsch men har begränsat med tid i duschen. Håll dig sval, lugn och samlad efter intensiv fysisk träning med 24 Hour Antiperspirant Spray eller Antiperspirant Stick. Dessa två antiperspiranter är kraftfulla men samtidigt skonsamma mot huden. Bevara en hälsosam och återfuktad hud med Rituals Body Lotion som absorberas snabbt och omger dig med en maskulin träig doft från bambuextrakt och cypress.

För mer information: www.rituals.com

UPP
Translate »