MAT OCH DRYCK

NY RESTAURANG PÅ ARLANDA: PONTUS IN THE AIR

Nu öppnar Pontus in the Air på Arlanda. Målet är att bli den främsta flygplatsrestaurangen i Europa

Pontus in the Air_1

Nu öppnar krögaren Pontus Frithiofs nya restaurang i Terminal 5 på Stockholm Arlanda Airport – Pontus in the Air. Hög kvalitet, rimliga priser och snabb service är i fokus samt en tjänst för att smidigt kunna ta med mat ombord. Målet är att bli den främsta flygplatsrestaurangen i Europa. Pontus in the Air har öppet från 05.00 till 22.30 alla dagar och ska fungera som en avkopplande mötesplats för frukost, lunch, middag eller bara för att slinka in på ett glas.

Pontus in the Air är internationellt belägen på airside, en våning upp i terminal 5. Den nya satsningen innefattar ett matkoncept i tre delar och erbjuder mat och dryck med priser för alla plånböcker och korta väntetider.

“Vår förhoppning är att ge harmoni åt flygplatsen på mer än ett sätt, både känslomässigt och smakmässigt. Pontus in the Air ska vara en mötesplats för alla – en avkopplande och härlig plats. Gästerna ska kunna njuta av allt från en riktigt härligt näringsrik frukost till varm lagad mat och ett glas vin. Vi är mycket förväntansfulla och hoppas att Pontus in the Air blir en naturlig destination innan resan”, säger Pontus Frithiof.

UPP
Translate »