Utvalt för dig

Nobel Week Lights 2023

Varje december fylls Stockholm med en magisk glans när staden välkomnar Nobel Week Lights. Denna spektakulära ljusfestival som ger liv åt gator och torg. Denna unika händelse äger rum under Nobelveckan och erbjuder en fantastisk möjlighet för invånare och besökare att njuta av konst och ljus i en harmonisk förening.

Nobel Week Lights - First Class Magazine

NOBEL WEEK LIGHTS 2023
Nobel Week Lights - First Class Magazine

En konstnärlig upplevelse

Nobel Week Lights Stockholm är inte bara en festival för ljus, utan också en hyllning till konsten. Lokala och internationella konstnärer och designers har skapa en imponerande utställning av ljuskonstverk som sträcker sig över olika platser i staden. Dessa verk är unika och speglar konstnärernas kreativitet och skicklighet.

Stadens landmärken i nytt ljus under Nobel Week Lights

Under veckan blir Stockholms mest kända landmärken förvandlade till spektakulära konstverk i ljus. Stadshuset, Gamla stan och andra ikoniska platser badar i färg och skapar en magisk atmosfär. Detta ger besökarna en helt ny upplevelse av staden och dess arkitektur.

Interaktivitet och Innovation

Utöver att vara en visuell fest för ögonen, innehåller ljusshowen också interaktiva element och innovativa ljusinstallationer. Besökarna kan delta i olika aktiviteter och interagera med konstverken, vilket skapar en engagerande och minnesvärd upplevelse för alla åldrar.

Nobel Week Lights 2023 är mer än bara en ljusfestival; det är en konstnärlig och kulturell händelse som förhöjer Stockholms skönhet under Nobelveckan. Med sitt fokus på inkludering, innovation och hållbarhet skapar evenemanget en minnesvärd och berikande upplevelse för alla som deltar. Så varför inte ta en paus från den hektiska vardagen och låta ljusshowen guida dig genom en värld av konst och ljus i hjärtat av den svenska huvudstaden? Och det är gratis för alla!

För mer information Nobel Week Lights

Här har vi samlat fler utvalda artiklar för dig.

Foto & Film: First Class Magazine. Karta från NWL
To Top
Translate »