ASIEN

MANDARIN ORIENTAL HOTEL BANGKOK

Med utsikt och direkt access till älven Chao Phraya ligger det fantastiska Mandarin Oriental Hotel Bangkok.

Mandarin Oriental Hotel Bangkok

För den som inte har bott på Mandarin Oriental Hotel Bangkok tidigare så är det bara att gå in på Tripadvisor och läsa andra gästers omdömen och kommentarer – är man inte övertygad efter det så ska man nog fundera på att stanna hemma. Det är inte bara etta på listan över nästan 800 rankade Bangkokhotell, flera tusen nöjda gäster har dessutom tagit sig tid till att ösa superlativer i kommentarsfälten.

Mandarin Oriental Hotel Bangkok

Vi som har bott här vet att allt som står och allt som skrivs stämmer. Mandarin Oriental Hotel Bangkok ligger centralt och mitt i staden, men själva hotellområdet är en lugn och behaglig oas. Här störs man inte av något som förknippas med det man vanligen kan störas av i en storstad. Bangkoks berömda sky train finns på gångavstånd och gör det lätt att ta sig runt.

Mandarin Oriental Hotel Bangkok

Från rummen och sviterna har man fin utsikt, antingen över älven eller staden. Från den 130 kvadratmeter stora Siamsviten har man fantastisk utsikt över Chao Phraya och de stora fönstren som går från golv till tak skapar fantastiskt ljusa rum. Sviten har två sovrum och lika många badrum. Det finns en separat matsal och dessutom en liten balkong som om kvällen är ett perfekt ställe att avnjuta ett glas innan det är dags att krypa ner under påslakanen som är fyllda av gåsdunstäcken.

Mandarin Oriental Hotel Bangkok

För den som är hungrig erbjuder Mandarin Oriental Hotel Bangkok inte mindre än nio restauranger och barer. I The Bamboo Bar serveras underbara cocktails som avnjuts till levande jazzmusik. Välj mellan flera olika restauranger, alla med mat i toppklass, och även om buffé kanske inte låter allt för roligt så är det ett måste att prova BBQ-buffén på The Riverside Terrace.

För mer information:
www.mandarinoriental.com/bangkok

UPP
Translate »