UTVALT FÖR DIG

LE HIBOU – BANK HOTELS NYA COCKTAILBAR

På det översta våningsplanet, med en utsikt över Stockholms takåsar, den grönskande Djurgården och Nybroviken, öppnar snart Bank Hotels exklusiva cocktailbar och terrass Le Hibou. Premiären är den 17:e Maj. 

Le Hibou kommer att vara en elegant och internationell bar som erbjuder gästerna en avkopplande miljö med umgänge i fokus. Interiören är inspirerad av en exklusiv parisisk våning. Terrassen har en enastående utsikt över Strandvägens takåsar och Nybrovikens vatten. I baren kommer det att serveras specialkomponerade cocktails med ett stort urval av alkoholfria drinkar. Det finns även en ny alkoholfri sprit som gör det möjligt att avnjuta klassiska drinkar som alkoholfria alternativ.

Le Hibou betyder uggla på franska och knyter ann till ugglan i Bank Hotels emblem. Ugglan finns återkommande i byggnadens arkitektur och har så funnits sedan fastigheten användes som bank.

Om hotellet

Bank Hotel är beläget på Arsenalsgatan 6 på Blasieholmen, vars byggnad är från 1910. Byggnaden som uppfördes som bank, är belägen på en lugn gågata ett stenkast från storstadspulsen i Stockholm, precis intill vackra Nybroviken och nära den grönskande Djurgården.

Hotellet har sedan tidigare en restaurang och två barer. I den gamla bankhallen ligger restaurang Bonnie’s med en meny framtagen av inspiration från Europas kuststäder. De två barerna Papillon och Sophie’s är båda belägna på gatuplan. Papillon är en elegant bar med sofistikerad och internationell atmosfär. Inredningen är inspirerad av bankdirektörens personliga kontor med heltäckningsmattor, djupa clubfåtöljer och väggar klädda i mahogny. Hotellets andra bar, Sophie’s, är en all-day lounge där stockholmare och internationella hotellgäster möts för en after work eller senare drink.

För mer information: https://bankhotel.se/sv/

Foto: Press

UPP
Translate »