NORDAMERIKA

THE CONRAD HOTELL I CHICAGO

Är målet med resan till Chicago att fylla shoppingkassarna? Då ska du definitivt ta en titt på The Conrad.

Exterior01_HR

The Conrad Hotel ligger vägg i vägg med The Shops at North Bridge med bland annat Hugo Boss, Louis Vuitton, Swarovski, Wolford, Bose, Kiehl’s, the Cadillac Luxury Lounge och över fyrtio andra butiker. Här bor du modernt och lyxigt bara ett stenkast från Chicagos Magnificent Mile med närhet till Willis Tower (tidigare Sears), Millenium- och Grant Park, State Street Shopping och för den badsugne tar det endast tio minuter att promenera till Oak Street Beach som ligger mitt i stan.

HUBER_Conrad_New_room_props_HR

The Conrad är med sina över 300 rum inget boutiquehotell, men atmosfären är trots detta intim och familjär. De sobert inredda rummen och sviterna är spatiösa och välkomnande och ska man bo så kan man ju lika gärna bo bäst och boka in sig i en ”Terrace Suite” med separat sov- och loungedel samt terrass med fantastisk utsikt över antingen Magnificent Mile eller Chicagos skyline.

HUBER_Conrad_Terrace_rooftop_HR

The Conrad erbjuder all tänkbar lyx och komfort, från 42-tums tv till kuddmeny och badrum med både dusch och badkar. Givetvis finns gratis internetuppkoppling och generösa skrivbord för den som behöver arbeta.

HUBER_Conrad_Terrace_rooftop_HR

Vare sig man bor på hotellet eller inte ska man inte missa The Conrads Terrace Rooftop belägen fem våningar upp. Här serveras läcker mat och välblandade drinkar medan man som gäst bara lutar sig tillbaka och njuter av utsikten. Terrace Rooftop har öppet från maj till september och kan även hyras för privata evenemang. På söndagskvällarna arrangeras här Sunday Night Movies – det är en speciell känsla att dinera medan man tittar på en film med Chicago under sina fötter.

För mer information:
www.conradchicagohotel.com

UPP
Translate »