MAT OCH DRYCK

GÖSFILÉ MED SKOGSSVAMPSÅS

GÖSFILÉ MED SKOGSSVAMPSÅS FRÅN LISA ELMQVIST

Gösfilé med skogssvampsås

Per person behöver du:
200 gr gösfilé
100 gr smör
20 gr ströbröd
1 dl skogssvampsås
¼ citron
1 knippe persilja
1 knippe dill
6 potatisar

Så här gör du:
Koka potatisen.
Stek ena sidan 3 minuter vänd och efterstek 1 minut till och ös gösen kontinuerligt med smör.
Värm skogssvampsåsen.
Garnera med med persilja, dill och citron.

Vinrekommendationer:
Mont-Redon Réserve Côtes du Rhône Blanc, artikelnummer 2813.
Louis Michel Chablis, artikelnummer 72906.

Ingredienserna beställer du lätt från www.lisaelmqvist.se . Lycka till och låt Gösfilé med skogssvampsås er väl smaka!

Här hittar du fler artiklar inom Mat&Dryck.

To Top
Translate »