MAT OCH DRYCK

TRUE COLOURS – FÖR ALLAS LIKA VÄRDE

Vad kan vara bättre än att bjuda vännerna på ett mousserande vin som bidrar till alla människors lika värde? Duka bordet med succén True Colours Cava, nu i en festlig magnum-flaska som innehåller alla regnbågensfärger och sätter en glädjefylld ton på sommarfesten. 

True Colours skapades för att hjälpa och stötta människor i HBTQ-communityn och deras släkt och vänner. Eftersom en del av försäljningen går direkt till Regnbågsfonden bidrar alla som köper True Colours till att människor i hela världen får förutsättningar att vara sig själva utan att behöva vara rädda för att bli förföljda. Sedan startskottet för drygt ett år sedan har över en miljon kronor samlats in till fonden.

Regnbågsfonden startades och drivs av Jonas Gardell, Jon Voss och Arto Winter och hjälper såväl HBT-organisationer som enskilda HBT-personer i världen med ekonomiskt bistånd.

True Colours Cava har en medelstor doft med inslag av citrus, mineral och röda äpplen med viss nötighet. Moussen är behaglig och smaken är torr med inslag av citrus, mineral, nötter och röda äpplen. Vinet passar utmärkt som apéritif eller till fisk och skaldjur.

Produktinformation:

True Colours Cava Magnum
Artikelnr: 78045
Land: Spanien
Pris: 245 kr  Volym: 1500 ml Alkoholhalt: 12%
Råvaror: Parellada 41%, xarel 27%, Macabeo 27%, Chardonnay 9%

UPP
Translate »